Школярка, яка народила в 13 років, знову вагітна і обіцяє викласти в Мережу відео зачаття

жовтня 01 / 2021
Днями Д. зізналася, що знову вагітна. Стверджує, що батько дитини — 12-річний хлопець, з яким вона зустрічається.



Підліток стверджує, що завагітніла від свого 12-річного хлопця.

У Росії 15-річна школярка Д., яка народила дитину в 13 років, знову вагітна. Вона вразила Мережу обіцянкою викласти відео сексу зі своїм 12-річним хлопцем, щоб довести, що саме він — батько другої дитини.

Про це юна блогерка написала в соцмережах.


Під час своєї першої вагітності дівчина стала учасницею ток-шоу, активно ділилася подробицями материнства в Мережі. Спочатку вона приписувала батьківство десятирічному хлопчикові. Але незабаром зізналася, що справжній батько — 15-річний підліток з її школи. За словами дівчинки, юнак її зґвалтував, але звертатися до поліції вона не стала.

Днями Д. зізналася, що знову вагітна. Стверджує, що батько дитини — 12-річний хлопець, з яким вона зустрічається.

"Я зважилася і викладу відео докази, хто справжній батько дитини — наш секс. Як тільки буде 34 тис. підписників, то відразу заливаю відео", — написала блогерка.

Спочатку Д. стверджувала, що залишить дитину, і заявляла, що дуже рада знову стати мамою, але пізніше повідомила, що зробила аборт через медичні показання.

Може здатися, що підліток просто хайпує і придумує ці історії, але ні — Д. публікувала медичні довідки, кадри з палати і т.п.

Пікантне відео мама-блогерка поки не опублікувала. Невідомо, чи буде якась реакція російської поліції і органів опіки на її "витівки".
Категорія : Світ


Залишити Коментар