Вчора ввечері у горах ведмідь вбив одного вівчаря та серйозно поранив іншого

липня 26 / 2021

Міністр охорони навколишнього середовища заявив, що цього ведмедя буде ліквідовано
У п’ятницю на трьох пастухів ведмідь напав біля кошари в Харгіті: одного з них знайшли мертвим, а іншого прооперували. Операція тривала сім годин. Оперували змішані бригади ЛОР-лікарів та щелепно-лицевих хірургів, лікарям вдалося врятувати йому життя.

Координатор СМУРД Ясі, проф. Доктор Діана Сімпоешу повідомила, що у нього важка черепно-мозкова травма у тім'яно-скроневій області, кусані рани з ампутацією пальців та травми живота, а також множинні переломи обличчя.




"Нові жертви ведмедів були зареєстровані в Румунії після того, як, вчора ввечері, ведмідь напав на трьох людей у гірській місцевості графств Сучава і Харгіта. 26-річний чоловік загинув, ще одного госпіталізували у важкому стані. Ми чекаємо, поки компетентні органи завершать розслідування, але очевидно одне: ведмідь сьогодні є реальною небезпекою в Румунії.

Протягом ночі жандармерія, охорона навколишнього середовища та екологічне агентство Харгіти розробили необхідну документацію для видачі ліцензій на відстріл тварини, яка спричинила смерть людини ", - написав у суботу міністр охорони навколишнього середовища у Facebook.

Ведмедя, який вбив пастуха в ніч на п'ятницю, буде ліквідовано, оголошує міністр охорони навколишнього середовища Танчос Барна.
Категорія : Світ


Залишити Коментар