У Польщі 2-річний українець втопився в озері, поки його батьки спали після гучної вечірки

липня 18 / 2021

У Польщі 2-річний українець Владислав загинув через недогляд та безвідповідальність батьків. Маленький хлопчик, вийшов з дачного будиночка, поки його тато і мама міцно спали після гучної вечірки, і втопився в озері. Батьків звинуватили у смерті дитини, їм загрожує тюремне ув'язнення.

Трагічна подія сталась у четвер, 15 липня, на озері Шперек Велькопольського воєводства, на території відпочинкового центру "Лідо". Про це повідомило польське видання Fakt (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Тіло маленької дитини, що плавало у воді, помітила жінка, яка прогулювалась біля озера. На місце події негайно викликали аварійно-рятувальні служби. Реанімування дворічного хлопчика зайняло понад дві години. Медики всіма силами намагалися врятувати життя малюка, але безрезультатно – дитина померла.
Поліція розшукала батьків маленького Владислава, ними виявилась пара з України, яка, крім Владика, виховує 12-річну доньку. Вони приїхали до відпочинкового центру з іншою сім’єю і напередодні влаштували алкогольну вечірку, яка закінчилась орієнтовно о 5 ранку – наступного дня на терасі котеджу все ще лежали порожні банки з-під пива.



Експертиза встановила, що хлопчик помер через втоплення. Прокуратура в Остуві-Велькопольському розпочала розслідування.

Батьків Владика звинуватили в тому, що вони піддали свого 2-річного сина безпосередній небезпеці та ненавмисно спричинили смерть дитини, залишивши двері будинку незамкненими.


Вони визнали свою провину. У Польщі батькам Владика загрожує в'язниця від 3 місяців до 5 років.
Категорія : Світ


Залишити Коментар