"Втратив дар мови": дві жіночки ефектно помстилися чоловіку за зраду і стали зірками Мережі

червня 18 / 2021


Жінки кинули зрадника в аеропорту і разом провели відпустку в Туреччині.

Інженерка Крістен Бішоп і менеджерка з продажу Софі Міллер з Х'юстона, штат Техас, помстилися чоловіку за зраду, кинувши його в аеропорту Стамбула, і провели разом відпустку в Туреччині.

Про це із посиланням на Kennedy News and Media повідомляє Fox News.

Зазначається, що завдяки ретельно продуманому і дороговартісному плану помсти жінки потрапили в заголовки новин.


У березні 2021 року 33-річна Бішоп, яка вісім місяців перебувала у стосунках зі своїм партнером, отримала голосове повідомлення від 26-річної Міллер, в якому та розповіла, що дев'ять місяців зустрічається із тим же чоловіком.

Це сталося за чотири дні до того, як Бішоп мала летіти зі своїм "коханим" в романтичну відпустку до Туреччини. Зраджені жінки швидко згуртувалися і розробили план помсти.

Зокрема, вони вирішили разом вилетіти до Стамбула різними рейсами, щоб потім зустрітися в аеропорту і пред'явити чоловіку фотодокази його зради. "Софі планувала прилетіти іншим рейсом, ніж ми, - розповіла Бішоп. - Ми не хотіли, щоб він бачив її дорогою туди".

За її словами, реакція зрадника "була досить приголомшеною". "До цього моменту він ніколи не втрачав дар мови", - поділилася жінка.

Бішоп і Міллер не лише розірвали відносини з 34-річним партнером, а й змінили в усіх бронюваннях, зокрема на річковий круїз, турецьку лазню і екскурсію в печерах, його ім'я на Софі.


Отже, жінки залишили чоловіка в аеропорту, а самі понад тиждень відпочивали в Каппадокії і Стамбулі.

"Ми дійсно зблизилися за восьмиденну поїздку, і, безумовно, найщасливішим виходом з цієї невдалої ситуації є те, що я знайшла хорошого друга", - додала Бішоп.

Подруги ще раз перетнулися з антигероєм цієї історії на зворотному рейсі до Х'юстона. "Насправді ми сиділи позаду нього на зворотному шляху. Це 13-годинний переліт, - вказала Бішоп. - Ми просто сиділи, розмовляли, сміялися і насолоджувалися польотом, і він чув кожне слово".
Категорія : Світ


Залишити Коментар