В моду входить найбільш екстремальний спосіб носити кільця (Фото)

травня 03 / 2021
Якщо ви шукаєте цікаві прикраси, позбавте себе від турбот. Набирає обертів оригінальний тренд. Все, що вам потрібно, – красивий камінчик, ваш палець і сміливість.

Припускаємо, що тренд вирішує одну велику проблему. Мова про паралізуючий страх втратити коштовність. Але серце точно буде вилітати, коли ви опинитеся в кріслі на процедурі.


Отже, замість звичайних кілець модниці стали робити пірсинг пальців. Ювеліри створюють спеціальні прикраси, які потім майстри імплантують. Так, виглядає досить болісно.

Поки ви не знепритомніли, поспішаємо розповісти, що тренд припав до смаку нареченим. Вони змінюють класичні обручки на більш постійний доказ свого кохання. Трохи в стилі татуювань, чи не так?

Можна вживити один діамантик.


А можна вибрати більш витончений дизайн.






Мода – модою, але, коли дівчина (чи хлопець) вирішиться позбутися прикраси, залишиться шрам. Його, швидше за все, під силу прибрати тільки пластичному хірургу.

Інфобюро

Насправді камінь в пальці – це одночасно імплантація і пірсинг. Якщо назвати одним словом – «мікродермал». У 2017-2018 роках технологія голосно про себе заявила.

Мікродермал – це маленька пластина, яку розміщують під шкіру. Для цього роблять невеликий прокол – не більше 1,5 мм. У пластини є стрижень, на який прикручують прикрасу.


Як запевняють фахівці, ризик відторгнення високий – організм робить свою роботу, коли відчуває чужорідне тіло.

Мікродермал встановлюють безкровно і за 3 хвилини. А ось «обживається» він у всіх по-різному: від місяця до півроку.





Категорія : Світ


Залишити Коментар