У Польщі автобус із українцями потрапив у жахливу ДТП: шестеро людей загинуло (ФОТО)

березня 06 / 2021
У Польщі 6 березня поблизу міста Кошице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у ДТП. Шість громадян України загинули, 41 отримав поранення. Автомобіль вдарився об поруччя на виїзді з міста, скотився з насипу і впав у рівчак.

Про це повідомив представник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у себе в Twitter, місцеві видання Onet і Rmf24.

В автобусі перебували 57 українців, зокрема і двоє водіїв. 34 із них госпіталізували, вісім отримали серйозні травми – голови, хребта, живота й кінцівок.

Автобус витягли з придорожнього рівчака. У результаті аварії рух автострадою А4 перекрили. На місці ДТП працювало близько 100 пожежників, 19 бригад парамедиків і поліцейських.

Також були задіяні два вертольоти: один від Польської служби порятунку з повітря, інший – від армії. На них доправляли більш «важких» постраждалих.

«Консули виїхали на місце події, взаємодіють з місцевою владою та лікарнями для надання консульської допомоги українцям і з’ясування всіх обставин аварії», – написав Ніколенко.
Категорія : Світ


Залишити Коментар