Незвідана Туреччина — безмежні можливості для подорожей

березня 02 / 2021

Ті, хто ще жодного разу не відвідав Туреччину, мають шанс відкрити для себе цю фантастичну країну з різних боків. Минулого року ця держава була однією з небагатьох, яка залишила відкритими кордони для українців. І туристи з України за це віддячили, заполонивши пляжі та готелі. Очевидно, що 2021 року Туреччина буде не менш популярною. Якщо плануєте провести відпустку на Середземноморському або ж Егейському узбережжі Туреччини, маєте потурбуватися про путівки вже зараз. Сезон пляжного відпочинку починається повноцінно у травні, завершується у жовтні. Бронюючи тури заздалегідь, ви економите кошти, отримуєте кращі номери у найпопулярніших готелях. Обрати курорт та готель можна за посиланням https://www.coraltravel.ua/uk/main/turkey/

Але мало хто замислюється про те, що Туреччина — це не лише пляжний відпочинок. Безперечно, він чудовий. Як і сервіс у готелях на морському узбережжі. Та ця країна має ще багато цікавинок, вартих уваги навіть досвідчених мандрівників. Ось декілька фактів, які змусять вас внести Туреччину до плану подорожей на декілька років уперед:

- Тут є унікальний регіон Кападокія, відомий надзвичайним краєвидом, унікальними артефактами та можливістю політати на повітряній кулі. Це «інша» Туреччина, яка останнім часом набуває шаленої популярності. Класна ідея для подорожі для романтиків, закоханих та любителів старовини і колориту. Дізнатися більше можна на сайті туроператора Coral Travel —https://www.coraltravel.ua/uk/

- Тут є не лише сонячні пляжі, а й засніжені гори. У Туреччині працюють сучасні гірськолижні курорти Ерджієс, Паландокен та інші. Поки закрита гірськолижна Європа, це чудова нагода оновити враження для шанувальників зимового відпочинку з України.

- Туреччина багата можливостями альтернативного туризму, екстремального спорту, походів, шопінгу тощо. Незабутнє враження справляє подорож до Стамбула. Величезне місто на берегах Босфору та бухти Золотий ріг приголомшує гармонією стародавніх пам’яток та сучасних будівель, вишуканістю палаців та мечетей, новими мостами та аеропортами.
Подорожуйте до Туреччини за новими емоціями, держава дуже гостинна до туристів з України, місцеві жителі завжди готові прийти на допомогу.

Категорія : Світ


Залишити Коментар