Обмеження руху в Чехії контролюватимуть 26 000 поліцейських

лютого 28 / 2021
Обмеження руху в Чехії контролюватимуть 26 000 поліцейських
Обмеження руху в Чеській Республіці контролюватимуть 26 000 поліцейських по всій Чеській Республіці. Вони будуть на всіх основних дорогах, включаючи шосе. Інспекції будуть випадковими, заявив президент поліції Ян Швейдар
«Неможливо фізично контролювати всі комунікації між районами. Однак патрулі будуть розгорнуті так, щоб ми могли максимально досягнути мети заходу », — сказав Швейдар.
Міністр внутрішніх справ Ян Хамачек заявив, що до акції може бути залучено до 5000 солдатів. Ян Пейшек, речник міністерства оборони, сказав, що уряд повинен скласти наказ щодо залучення військових до контролю руху, і тоді солдати будуть готові до розгортання за лічені дні. Уряд повинен обговорити питання залучення армії у понеділок, заявило чеське телебачення, посилаючись на Швейдара.

Чеський уряд вирішив обмежити пересування людей у п'ятницю в рамках жорсткіших заходів проти поширення коронавірусу. Наприклад, з понеділка прогулянки вдень будуть можливі лише в межах населеного пункту, в якому людина проживає. Для поїздок на роботу за межі району проживання буде потрібно посвідчення від роботодавця.
Дотримання обмежень пересування буде довільно перевірятися поліцією, включаючи поїздки та автобуси.
На веб-сайті поліції Чехії було опубліковано правила пересування між регіонами у вигляді запитань та відповідей.
Категорія : Світ


Залишити Коментар