Німеччина вводить повний локдаун і закриває кордони

грудня 14 / 2020
Німеччина вводить повний локдаун і закриває кордони
Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила в неділю, 13 грудня, що в країні буде запроваджено жорсткий локдаун. Це означає, що безпосередньо перед Різдвом більшість непродовольчих магазинів закриються до 10 січня.
Про це повідомляє InPoland.net.pl.
Ці обмежувальні заходи затвердили канцлер ФРН Ангела Меркель і прем’єр-міністри 16 федеральних земель Німеччини в ході відеоконференції в неділю, 13 грудня.
З 16 грудня по 10 січня працюватимуть лише ті магазини, які є необхідними для повсякденного життя, а також аптеки та банки. Школи також будуть закриті, а деяким роботодавцям доведеться призупинити свою діяльність або зробити так, щоб їхні працівники працювали віддалено. Перукарні, салони краси та тату-салони також будуть закриті. Швидше за все, з 16 грудня буде тимчасово призупинений малий прикордонний рух.
Заплановане на середу німецький локдаун також передбачає закриття польсько-німецького кордону.
— У Бранденбурзі зараз діє «місцевий прикордонний рух», дозволяючи поки що відвідування з будь-якою метою в іншої країни на термін до 24 годин. Це означає, що з 16 грудня 2020 року по 10 січня 2021 року покупки, відвідування банку, поштового відділення тощо по інший бік кордону будуть пов’язані із зобов’язанням пройти 10-денний карантин, — читаємо на веб-сайті гміни Слубіце.
Категорія : Світ


Залишити Коментар