У Чехії скасовано комендантську годину і відкрилися ресторани

грудня 03 / 2020
[center][thumb]https://transkarpatia.net/uploads/posts/2020-12/16070149У Чехії скасовано комендантську годину і відкрилися ресторани

У четвер, 3 грудня, в Чеській Республіці, завдяки поліпшенню ситуації з поширенням коронавирусной інфекції, був введений 3 рівень епідеміологічної небезпеки по системі PES.

У країні скасовано комендантську годину в нічний час і, хоча і з обмеженнями, відкрилися промтоварні магазини (з дотриманням норми - 15 кв.м на одного покупця від загальної площі торгових залів), ресторани (4 людини за столом, загальна місткість скорочена на 50% від норми, обслуговування клієнтів до 22.00), перукарні (обмежена кількість одночасно обслуговуваних клієнтів з дотриманням норми - 15 кв.м. на людину) і ряд інших установ сфери послуг (з дотриманням санітарних приписів - маски, дезінфекція тощо).

Магазини можуть бути відкриті також і у вихідні дні, робочий час регулюється самостійно. У приміщеннях дозволяється збиратися разом з 10 осіб, а на вулиці скупчення народу може вже складати до 50 осіб. Готелі працюють без обмежень.
Категорія : Світ


Залишити Коментар