Якого числа народилася людина — таке в неї життя

листопада 01 / 2020
Якого числа народилася людина — таке в неї життя
Провидці, жерці з давніх-давен приписували числам магічні властивості. Вони були переконані, що за датою народження можна визначити характер людини та її долю. Пропонуємо перевірити, чи й справді ця обставина вплинула на ваше життя?

1. Люди, народжені цього числа, – справжні лідери, які хочуть бути першими в усьому. Креативні та самодостатні, часто є прикладом для наслідування. Авторитетні, їхню думку дуже поважають. Негативні риси – впертість та самовпевненість.

2. Дуже вразливі особистості, які помічають навіть найдрібніші деталі. Гармонійні партнери та супутники для життя. Часто «двійки» щирі та виховані, чудово вливаються в колектив. Негативна риса – схильність впадати в депресію.

3. Мають позитивну енергетику, якою заряджають інших. Сповнені емоцій і часто перебувають у стані вічної закоханості. В них гарне почуття гумору, тому їх люблять оточуючі. Правда, часом можуть засумувати та перебільшувати проблеми.

4. Надзвичайно серйозні люди, котрі можуть знайти вихід навіть із найгірших ситуацій. «Четвірки» працюють на свою репутацію, щоб вона потім працювала на них. Це раціональні та логічні особистості, які в усьому люблять точність.

5. Люди, які обожнюють свободу та знають, як нею скористатися. А ще цифра «5» часто вважається міткою геніїв та авантюристів. Вони люблять усе нове й незвідане, тому їхніми негативними рисами є нетерплячий характер та імпульсивність.

6. Народжені шостого числа дуже вірні своїм близьким і відповідальні. Вони великодушні та щедрі, завжди намагаються допомогти іншим: слушною порадою і нерідко грошима. А проте, вони справжні ревнивці, та ще й уперті.

7. Ці особистості мають гострий розум і вміють раціонально мислити. Їм часто щастить. Завжди прагнуть пізнати щось нове та інтелектуально розвиватися. Негативні риси: скритність, пристрасть до суперечок, сарказм, упертість, дратівливість.

8. Завжди намагаються досягти влади та авторитету. Вони справжні експерти та обожнюють проявляти силу в різних сферах. Найбільше прагнуть матеріального успіху. Мінуси – надмірна амбітність, жорсткість щодо підлеглих і зневага до людей у цілому.

9. Дуже сентиментальні та вразливі люди, які схильні до надмірних переживань. Щедрі та легко прощають образи. Намагаються не акцентувати увагу на недоліках. Їхньою справжньою проблемою є розсіяність, особливо щодо матеріальних речей.

10. Це дуже складне число, в житті таких людей є або все, або нічого. Вони рідко вдаються до інтриг та хитрощів, завжди діють прямо. Дороговказом для них є очевидні речі. Але щоб досягти справжнього успіху, їм потрібно візуалізувати свої мрії.

11. Приділяють час своєму духовному розвитку. Їм притаманні милосердя та доброта. Вони ніколи не говоритимуть того, що може образити інших, адже розуміють, якої шкоди здатне завдати слово. Їхнє внутрішнє чуття межує з екстрасенсорним.

12. Прямолінійні, з потужною енергією та твердою силою волі, але без педантичності й фанатизму. Комунікабельні, завжди прагнуть до гармонії. Часто Всесвіт покладає на них особливу місію. В уподобаннях щирі, хочуть мати рівних партнерів.

13. Це спірне число, але народжені в цей день нікого не залишають байдужими. В їхньому житті постійно щось змінюється. А проте вони не люблять, коли інші роблять помилки.

14. Запальні, імпульсивні особистості, які часто втрачають самоконтроль. А ще вони прекрасні коханці та легко закохуються. Носії цього цифрового коду нерідко зазнають фіаско в бізнесі – число пов’язане з утратою матеріальних благ.

15. Лідери, розумні й рішучі, справжні винахідники та фантазери. У цих людей меркантильність поєднується з романтичністю. Вони надзвичайно чутливі й дуже болісно реагують на найменшу критику. Правда, рідко висловлюють своє невдоволення.



16. Відповідальні, виховані, чуйні, щедрі, по-своєму загадкові та незалежні. Мають неабияку інтуїцію. В юності – запальні та креативні, а з роками стають більш стриманими та обережними.

17. Стійкі та витривалі люди, в яких міцність поєднується із вразливою душею. Люблять підвищену увагу до власної персони. Часто виступають у ролі музи й джерела натхнення для творчих людей.

18. Люди з сильною волею, які з легкістю відстоюють власні інтереси й рідко дослухаються до думки інших. Інколи можуть упадати в депресію, якщо їхня репутація заплямована. А ще багато часу приділяють своєму зовнішньому вигляду.

19. Народженим цього числа варто бути вкрай уважними до того, що вони говорять і роблять. Будь-який вчинок (благородний або підлий) ніколи не проходить для них безслідно – доля все повертає сторицею. Нерідко розплачуються за помилки минулого.

20. Категорично не переносять самотності – чим більше людей навколо, тим краще. Їхня сила – в розумі. Через нездатність до виконання планів вони рідко досягають успіху в житті, тому невпевнені. Цим людям потрібні партнери, котрі вселяють їм віру в себе.

21. Справжні життєлюби, таких ще треба пошукати. Готові дякувати долі за кожен день свого існування. З них виходять прекрасні економісти, банкіри, фінансисти. Їм варто довірити повноправне ведення сімейного бюджету.

22. Успіху в житті досягають завдяки освіченості. Це природжені викладачі, які легко доносять інформацію до інших. Їм допомогають похвала та компліменти, це – їхній емоційний ресурс. Серед народжених 22-го числа чимало філантропів і благодійників.

23. В них м’яка натура, яка постійно прагне пригод. Справжні ентузіасти, товариські, але дуже люблять свободу. Можуть упоратися тільки з тими, хто слабший, а вроджена хитрість дозволяє не витрачати сил на інших. В оточенні сильних людей вони пригнічені.

24. Безпечні та лояльні, обережно ставляться до всього, що відбувається. Люблять усе зважувати, перш ніж прийняти рішення. Особливе місце в їхньому житті займає їжа. Ці люди можуть стати чудовими кулінарами або власниками ресторанів.

25. Народжені цього числа мають хорошу інтуїцію та вміють передбачати різні речі. Кохання визріває у них у голові, якщо об’єкт зацікавлення має міцну матеріальну базу. Романтичні, проте бідні люди їх не приваблюють.

26. Найвірніші друзі та дружини. Люди, в життєвий код яких «зашите» число 26, беруть на себе роль покровителів – для цього в них є все: вольовий характер, потужна енергетика, талант керівника, чуйність.

27. Народжені цього числа знайдуть себе у сфері медицини та зцілення інших. Вони дуже турботливі. Завжди беруть до уваги всі життєві уроки. Негативними сторонами характеру є перепади настрою та нетерплячість.

28. Чутливі й артистичні натури. Люблять розваги, в них завжди повна хата людей. Жінка, яка народилася 26-го, – гостинна господиня. Дуже вразливі, здатні на глибокі почуття не тільки до коханих, а й до друзів. Це ідеалісти, їм необхідні духовні та фізичні стимули.

29. Число з величезним емоційним потенціалом. Цифри в його складі знаходяться на протилежних кінцях. Перша робить людей миротворцями й дипломатами, друга – харизматичними шукачами пригод. Тому вони схильні до крайнощів.

30. Ділові та вольові особистості, які вміють відключатися від непотрібних речей, щоб виконати поставлені завдання. Об’єктивно оцінюють ситуацію. Вони не посоромляться сказати в очі всю правду й допомогти слушною порадою.

31. Обидві цифри цього числа вказують на лідерство, амбіції та енергію. Це люди практичні, добре планують і енергійно виконують намічене. Горді, не люблять бути зобов’язаними. Цінують стабільність, вірність. Не пробуйте їх обдурити – втратите довіру.
Категорія : Світ


Залишити Коментар