Через погіршення епідеміологічної ситуації Чехія вводить комендантську годину

жовтня 27 / 2020
Зважаючи на подальше погіршення епідеміологічної ситуації в Чеській Республіці у зв’язку з пандемією COVID-19, уряд країни запроваджує з 28 жовтня до 3 листопада більш жорсткі заходи, спрямовані на обмеження контактів між людьми.

Протягом цього періоду, зокрема:
▪️ забороняється вільне пересування осіб на всій території Чеської Республіки з 21.00 до 5:00 год. Винятки з цієї заборони застосовуються до осіб, які прямують до місця роботи або з роботи додому, невідкладних поїздок у разі загрози життю або майну громадян, а також у випадках, пов’язаних із забезпеченням медичної допомоги тощо. Дозволяється вигул собак в радіусі 500 м. від місця проживання;

▪️ забороняється вільне пересування осіб по всій території Чеської Республіки з 5.00 до 21.00 год. Винятки з цієї заборони застосовуються до поїздок на роботу, забезпечення основних потреб життєдіяльності (продуктові та побутові магазини, зоомагазини тощо), поїздок до закладів охорони здоров’я та аптек, вирішення невідкладних адміністративних питань, відвідання близьких та рідних, участі у похоронах та весіллях (до 10 осіб), відвідин цвинтарів, прогулянок у парках, виїзду за межі Чехії тощо.

Магазини роздрібної торгівлі будуть зачинені у неділю, а в інші дні працюватимуть лише до 20:00 год.


Категорія : Світ


Залишити Коментар