У вас завжди будуть гроші, якщо освоїти прості правила і закони, за якими живуть числа

жовтня 22 / 2020
У вас завжди будуть гроші, якщо освоїти прості правила і закони, за якими живуть числа
Як хочеться бути багатими... купити дорогий автомобіль, шикарний будинок за містом, білосніжну яхту, звозити дітей в Європу, покататися на лижах в Альпах. Втім, чи варто віддаватися порожнім мріям, якщо грошей все одно немає і не буде? — Будуть, якщо ви запам'ятаєте прості правила і закони, за якими живуть цифри, інформує Ukr.Media.
Одиниця
З точки зору магії, сама по собі одиниця нічого не означає. Але в поєднанні з іншими цифрами вона може стати тим приємним доповненням, крихітним камінчиком, який дозволить чаші вагів схилитися в потрібну сторону.
Двійка
Двійка — символ бідності та вимушеної економії. Вона закликає нас ділитися, віддавати, роздавати та жертвувати. Всім, хто має справу з грошима, числа «два» потрібно уникати. Дасте в борг 20 гривень, 200 або 2 тисячі — ніколи не отримаєте їх назад, а якщо й отримаєте, толку від цих грошей буде небагато. Та й позичальник навряд чи поправить своє фінансове становище, тільки ще більше влізе в борги. Якщо у вас просять в борг 2 тисячі, дайте три тисячі. Просять 200 гривень? Дайте 300.
Або ось ще приклад. Ви влаштовуєтеся на нову роботу, і вам пропонують оклад — 20 тисяч. Погоджуйтеся на 18000. В цьому випадку ви уникнете багатьох фінансових труднощів.
Не варто купувати річ, яка коштує 20, 200 або 2 тисячі гривень. Вона розчарує вас, швидко зламається або притягне неприємності.
У жодному разі не зберігайте свої кровно зароблені у двох гаманцях або двох банках. Адже число "два", крім іншого, приваблює злодіїв і шахраїв, яких медом не годуй, дай поживитися чужим майном.
Трійка
Найактивніша і позитивна з чисел це, звичайно, «три». Для кожного з нас вона є початком чогось нового, можливістю примножити свій капітал і потенціал. Трійка пробуджує навіть в найбільш інертних з нас ініціативу і буквально змушує рухатися вперед, в гору. Чи варто дивуватися тому, що саме з цією цифрою пов'язані збільшення прибутку, успіх у фінансових справах і підйом виробництва.
А ось для заощаджень число "три" абсолютно не підходить. Ніколи не відкладайте в заначку 300 гривень, 3 або 30 тисяч. Накопичення капіталу не відбудеться, ви розтратите все до копієчки та самі здивуєтеся тому, наскільки швидко ваша скарбниця спорожніла.
А ось якщо вам знадобиться взяти гроші в борг, беріть без сорому будь-які суми що починаються з трійки — ви з користю витратите запозичені гроші, а крім того, легко і швидко розплатитеся з кредитором.
Четвірка
Це число стабільності та надійності. А тому, якщо ви хочете зберегти гроші, почніть з 400 гривень, 4000, 40000. Незабаром ви помітите, що відкладена вами сума не зменшується і не розтрачується на дурницю. Але, на жаль, і не додається.
Четвірка любить стандартні ситуації та рішення. А ось ризик, експромт і творча ініціатива — їй не до душі. Ризикувати, маючи в активі 4 тис. або 4 млн. не варто — справа не вигорить. А ось пустити ці гроші на щомісячний (стандартний) розвиток бізнесу, можна і навіть потрібно. Справа ітиме непогано, але золотий дощ на вас не проллється.
Четверо компаньйонів — завжди краще, ніж три або два. Ваш колектив буде дружним і надійним, як скеля. Але працювати доведеться день і ніч, забувши про вихідні та свята.
П'ятірка
Число суперечливе і дволике. З одного боку, воно натякає на те, що прийшла пора ваші гроші витратити на задоволення і розваги, наприклад, відпустку або поїздку за кордон, похід в дорогий ресторан або подарунок коханій людині.
З іншого боку, п'ятірка закликає нас по-хазяйськи розумно розпорядитися тим, що ми встигли заробити. Що вибрати — вирішувати вам. У першому випадку ви отримаєте море задоволення. У другому — шанс примножити капітал. Довгострокове планування не кожному під силу. Жити п'ять років, у всьому собі відмовляючи, економлячи на задоволеннях і розвагах, може не кожен. Але якщо зважитеся, результат вас, безумовно, порадує. Згадайте наші горезвісні п'ятирічки. Їх результати просто потрясали уяву.
І ще один секрет. З п'ятьма гривнями або п'ятьма тисячами можна і потрібно ризикувати, — виграш завжди буде за вами!
Шістка
Це символ надійності. Ідеальне число, яке ділиться як на парне 2, так і на непарне 3, а тому об'єднує в собі елементи кожного з них.
Якщо ваш щомісячний заробіток становить 6 або 60 тисяч, у вашому житті не може бути місця нерозсудливості, азарту і ризику. Тільки точний розрахунок, здоровий розум і практичність, тільки добре обдумані рішення і грамотне планування приведуть до безбідного існування і примноження капіталу.
Крім того, "шістка" гарантує успіх будь-яким фінансовим угодам і починанням, але лише у тому разі, якщо вам вдасться заручитися підтримкою близьких людей. Адже шістка — це ще й символ родини.
Якщо всі її члени об'єднають свої інтереси та стануть займатися однією справою, то доб'ються фінансової незалежності та добробуту.
Сімка
Для грошей це погане і навіть небезпечне число. З 700 гривнями, 7 або 70 тисячами ви можете забути про стабільність. Підступне число весь час буде створювати негативні ситуації, на які ви ніяк не зможете вплинути.
Багатства з сумою, що починається на сім, теж не наживеш. Загрузнете в порожніх клопотах і обмані, заплутаєтеся в мережах нечистих на руку людей. Зрештою втрат буде куди більше, ніж придбань. 700 гривень, 7000 або 70000 не давайте і не беріть в борг, не кладіть в банк, не заповідайте. Вони пропадуть або принесуть нещастя.
Компанія, в якій працює сім чоловік, навряд чи може бути успішною. Її постійно будуть долати кредитори та переслідувати шахраї. Так що хочеш — не хочеш, а доведеться порушувати закон, йти на злочин. Хочете домогтися успіху — візьміть в команду ще одного-восьмого.
Вісімка
Вісімка — це вічний рух то вгору, то вниз, атракціон під назвою «американські гірки». Якщо ваш дохід — 800 гривень, 8 або 80 тисяч, так і знайте, гроші будуть стікатися до вас звідусіль, але і витікати будуть як вода крізь пальці. Правда тут є єдино "але" — вісімка любить людей енергійних, які вічно знаходяться в русі. Якщо ви стежите за зростанням індексів фінансової активності, постійно щось продаєте і купуєте, імпортуєте та експортуєте, прибуток і удача вам гарантовані. Адже для грошей, що починаються з вісімки, все вкладається в формулу «товар-гроші-товар».
Хочете зайнятися торгівлею і відкрити свій маленький магазин, подбайте про те, щоб ваш стартовий капітал починався з цифри вісім. Купуючи акції, візьміть вісім штук, продаючи той чи інший товар, почніть з восьми штук.
Дев'ятка
Ця цифра не має ніякого відношення до грошей і добробуту. Точніше, вона свідчить про відсутність грошей або про повну відсутність інтересу до фінансових справ. Адже дев'ятка наділяє людину мудрістю і допомагає зрозуміти, що щастя зовсім не в грошах.
Якщо доля зіштовхне вас з партнерами, що оперують сумами в 9, 90, 900 і 9000, біжіть від них. Ваш спільний проєкт ні вам, ні їм не принесе прибутку. Причина — у відсутності ініціативи та життєвих сил. В усвідомленні того, що всі гроші — це тлін і мішура.
Зате суми, що починаються з цифри 9, можна дарувати, заповідати, витрачати на покупку творів мистецтва, вкладати в культурні проєкти, жертвувати на благодійність. Адже дев'ятка — це символ вічності, можливість залишити свій слід в історії.
Категорія : Світ


Залишити Коментар