Названо правила, як поводитися при першому сексі з новим партнером

вересня 30 / 2020
Не прикидайся під час першого сексу, щоб зробити чоловіку приємне. Такі лестощі завжди грають в мінус для обох партнерів.

Не важливо, коли стався перший секс - після першого побачення, через місяць спілкування або через кілька годин після знайомства. У будь-якому випадку потрібно дотримуватися кількох правил, і він обов'язково повториться.

Що це за правила розповіло видання cosmo.com.ua.

Секс повинен бути захищеним

Навіть якщо ти, за словами чоловіка, у нього найперша, все одно наполягай на сексі з контрацептивами. Хоча б тому, що сучасна дівчина зобов'язана турбуватися про здоров'я і думати про наслідки. А значить, щоб уникнути вагітності, ЗПСШ або просто розставання через пару днів і жалю про зроблене, прихопи на побачення презервативи.

Говори, що подобається і ні

Не потрібно відразу проводити чоловікові лекцію, де у тебе ерогенні зони і до яких ділянок тіла доступ для новачків закрито. Але під час сексу обов'язково підказуй хлопцю, які пози, рухи і дотики тобі приємні або, навпаки, викликають дискомфорт. Тоді він докладе максимум зусиль, щоб ти залишилася задоволена близькістю. Для чоловіка надважливо, щоб дівчина не втекла прямо з ліжка під час першого сексу.

Залишайся собою і отримуй задоволення

Не прикидайся під час першого сексу, щоб зробити чоловікові приємне. Такі лестощі завжди грають в мінус і для тебе, і для нього. Чому? Ти не зможеш розслабитися і не отримаєш задоволення, а він потім всі наступні рази буде діяти за схемою першого разу і може навіть обуритися або образитися, коли виявиться, що партнерка симулює. Тому краще прямо скажи, що не змогла отримати оргазм, ніж потім переконуй чоловіка в зворотному.

Не залишайся з чоловіком на ніч

Не забудь про загадку, яка повинна бути в жінці. І якщо ви приїхали до чоловіка додому ближче до першої години ночі, бігти з квартири під ранок не потрібно. Хоча б тому, що це не безпечно. Але якщо секс трапився вдень або ввечері, радимо не ночувати у чоловіка. Не потрібно відразу давати йому зрозуміти, що ти готова з'їхатися (це може налякати), і просто обнадіювати себе.

Не жартуй, що після сексу чоловік повинен одружитися

По-перше, це стереотип, який вже давно не має нічого спільного з життям. По-друге, вимовляючи таку фразу навіть жартома, ти можеш посіяти в голові чоловіка підозри і почуття тривоги з приводу того, що квапиш події. А хлопці не готові до такого повороту у відносинах. Крім того, і давати надію чоловікові не потрібно.


Категорія : Світ


Залишити Коментар