Угорщина з 1 вересня закриває кордони для в'їзду іноземців

серпня 28 / 2020
Угорщина з 1 вересня закриває кордони для в'їзду іноземців
Угорщина з 1 вересня закриє кордони для іноземців у зв’язку з “другою хвилею” епідемії коронавірусу; дозвіл на транзитний проїзд має залишитися.
Про це оголосив глава Офісу прем’єр-міністра Гергель Гуляш, повідомляють на Index.

По Європі почалась друга хвиля епідемії. На жаль, в Угорщині зростає кількість заражених людей, в основному через вступ з-за кордону. Уряд повинен захистити здоров ‘ я людей, традиційний шкільний старт та робочі місця одночасно. Саме тому нам потрібні жорсткі правила кордону.

“Починаючи з 1 вересня, іноземні громадяни не зможуть в’їздити на територію Угорщини, окрім певних винятків”, – заявив він.

Згідно з сьогоднішніми рішеннями уряду, 1 вересня:

- Громадяни Угорщини, які повертаються додому, повинні будуть самоізолюватися на 14 днів, з можливістю вийти з карантину раніше після двох негативних тестів, зданих з інтервалом не менше 2 днів. При цьому, здати тест заздалегідь в країні відправлення не дозволяється.
- Іноземцям не можна заходити на територію нашої країни. Однак існують виправдані винятки, такі як ділова та офіційна поїздка або військовий конвой.
- Продовжується транзитний рух, тому можна подорожувати по призначеному гуманітарному коридору в Угорщині.
- Рух залишається вільним на 30 км вздовж кордону, але це впливає на рішення сусідніх країн. Наприклад, блокування українського кордону.
- Уряд також розробляє суворі правила спортивних заходів.

В окремих випадках, звичайно, поліція може дати екзонування. Подальші детальні правила будуть обговорені завтра, 29 серпня, вранці відповідною акційною групою, в якій буде присутній прем ‘ єр-міністр Віктор Орбан Віктор Орбан.
Категорія : Світ


Залишити Коментар