У США бібліотекарка надсилає школярам книги за допомогою дронів (відео)

серпня 24 / 2020
У США бібліотекарка надсилає школярам книги за допомогою дронів (відео)

Шкільна бібліотекарка зі Штату Вірджинія першою у світі вигадала незвичний спосіб доставки книжок своїм учням – вона відправляла їх за допомогою дронів.

Вчителі дали дітям список літератури на літо, і якщо деякі з них учні знайшли в інтернеті, то інші можна взяти лише в бібліотеці, передає Washinghton Post. Але як це зробити під час карантину, коли всі заклади закриті?

Цікаво В Англії випускники отримали несправедливі оцінки і ледь не втратили місця в університетах В Англії випускники отримали несправедливі оцінки і ледь не втратили місця в університетах

Тому бібліотекарка Келлі Пасек зі США вирішила доставляти книжки учням за допомогою дронів. Вона хотіла допомогти дітям читати твори за шкільною програмою та корисно проводити час на карантині, тож вигадала таку ідею.

Canon представила комплект EOS Web Kit для онлайн-трансляцій та стрімівCanon представила комплект EOS Web Kit для онлайн-трансляцій та стрімів

Жінка звернулася до виробника дронів компанії Wing, яка належить Google. І вони пообіцяли їй допомогти. Тепер понад 600 школярів округу Монтгомері можуть замовити таку доставку книг.


Категорія : Світ


Залишити Коментар