19-річній заробітчанці з України ампутували ногу через ДТП в Польщі

серпня 22 / 2020
19-річна Тетяна Микитин з села Горигляди Монастириського району постраждала у жахливій аварії 7 серпня у Польщі. У дівчини серйозно травмована рука, хребет, їй ампутували ногу. Тетяна вже перенесла 4 операції, попереду тривале лікування, реабілітація, протезування. Її мама просить усіх небайдужих про молитву та фінансову допомогу, щоб її донька могла повернутися до повноцінного життя.

Як написала у соцмережі Фейсбук мама травмованої Надія Міхеєва, польська лікарня виставила рахунок на 7000 доларів. Жінка буде вдячна за кожну гривню, пожертвувану на лікування її доньки. Як зазначає мама, Таня працювала нелегально, страхівка, яку вона мала, покриває дуже мало. Тетяна Микитин з незаможної родини, поїхала на заробітки до Польщі одразу після школи, розповіла Терміново подруга родини дівчини Надія Тимків.

Разом з Танею у Польщі перебувають мама і брат. – Таня працювала на заводі поблизу Варшави. 7 серпня співробітник підвозив її з роботи на мотоциклі і вони потрапили у аварію, – розповідає Надія Тимків. – У мотоцикл врізалася автівка, якою керувала водійка у нетверезому стані. Мотоцикліст загинув на місці аварії, Таня отримала важкі травми.

19-річній заробітчанці з України ампутували ногу через ДТП в Польщі

Категорія : Світ


Залишити Коментар