Мама залишила камеру у кімнаті сина і та зняла руки, які тягнулися до малюка (фото)

серпня 12 / 2020
Мама залишила камеру у кімнаті сина і та зняла руки, які тягнулися до малюка (фото)
Молода англійка поклала маленького сина спати, поспостерігала за ним з сусідньої кімнати через радіоняню і у паніці побігла до дитини. На екрані вона побачила, як до її малюка тягнуться руки якоїсь істоти, і ця ситуація настільки налякала дівчину, що вона звернулася до медіума, інформує Ukr.Media.
Чарлі Девіс з міста Ейлсбері поклала чотиримісячного сина Ісаака спати, після чого зайнялася прибиранням у будинку. Закінчивши свої справи, мама вирішила перевірити через радіоняню, чи все гаразд з її дитиною.
"Я взяла із собою радіоняню, коли прибирала на кухні, щоб знати, коли син заплаче. Він трохи прихворів і не дуже добре почувався."
Хлопчик мирно спав, проте мама звернула увагу на незрозумілий силует поряд з обличчям дитини. Британка збільшила зображення, а потім у паніці побігла до малюка — це були чиїсь руки.
"Я побачила пару рук поряд з його головою. Я не знала, що думати, у мене почалася паніка. Моє серце билося настільки швидко. Нічого подібного не траплялося зі мною раніше."

Однак дитина у кімнаті була сама — Чарлі переконалася у цьому, коли увійшла до спальні. Більше того, вона перевірила усі шафи і затишні місця у будинку, але й там було порожньо.
"Я побігла до спальні, щоб зустрітися обличчям до обличчя зі сторонньою людиною, але там нікого не було, а Ісаак ще міцно спав."
Намагаючись знайти відповіді на свої питання, Чарлі звернулася по допомогу до екстрасенса. Вона розповіла медіуму про те, що бачила, а у якості доказу показала йому фотографію дитини, до якої нібито тягнеться загадкова істота.
Втім, чоловік заспокоїв дівчину і сказав, що це був добрий дух одного з покійних батьків чоловіка Девіс. Привид не хотів нашкодити дитині, а намагався її захистити.
"Батьки мого чоловіка Пола померли, коли Ісаак ще не народився. Але було приємно дізнатися, що після смерті вони доглядають за ним. Я раніше не вірила у привидів, але тепер я побачила все це на власні очі."
Тепер Чарлі регулярно переглядає кадри, зняті радіонянею, але таємничих рук більше не помічає. Втім, Девіс вважає, що це, можливо, й на краще.
Мама залишила камеру у кімнаті сина і та зняла руки, які тягнулися до малюка (фото)
Категорія : Світ


Залишити Коментар