Як зникло, та чому із Бермудського трикутника повернулося судно через 100 років

липня 18 / 2020
Як зникло, та чому із Бермудського трикутника повернулося судно через 100 років
Є у нашому світі такі загадки, розгадати які ніхто не в силах вже багато років. Сьогодні знову про знаменитий своєю дивною поведінкою Бермудський трикутник. Багато кораблів і нвіть літаків пропали в ньому без вісті.
Чому ця ділянка в Саргасовому морі, розташована між Пуерто-Ріко, Бермудами і Майамі, поводиться таким чином, точної відповіді поки ніхто не дав. Ніхто не бачив поглинені водами трикутника кораблі і літаки. Так було до недавнього часу, поки в Карибському морі не виявили моторошнувату знахідку.

Несподіваний гість з надр океану
У 2017 році співробітники кубинської берегової охорони Карибського моря виявили корабель-привид. З ним ніяк не вадавалось зв’язатися, коли судно наблизилося, стало зрозуміло чому. Це був дуже старий заіржавілий корабель, абсолютно без ознак життя на ньому. Кубинцям-морякам довелося взяти на себе ризик і досліджувати судно. Усередині не виявилося ні душі, єдине, що вдалося знайти – щоденник капітана корабля.
Як зникло, та чому із Бермудського трикутника повернулося судно через 100 років

Як виявилося, знахідка була нічим іншим, як судном SS Cotopaxi і це вкрай здивувало не лише моряків, а шокувало весь світ. Справа в тому, що даний корабель був офіційно оголошений зниклим ще 95 років тому, і він не просто загубився і зник з радарів, його поглинув Бермудський трикутник. А як відомо, з цього району ще ніхто не повертався.

Таємниці не розкриті

Ніхто вже ніколи не дізнається, через що пройшло судно, що саме сталося з ним і всім екіпажем. Відомо, що в свою останню дорогу SS Cotopaxi відправився 1 грудня 1925 року. Вже через два дні він зник з радарів, до цього з екіпажу було відправлено повідомлення про допомогу, капітан повідомив що вони тонуть. І ось майже через століття 18 травня 2017 року судно з’явилося.

SS Cotopaxi давно прозвали легендою Бермудського трикутника. На жаль, щоденник капітана не зміг розкрити всіх секретів зникнення судна. Останній запис було зроблено в ньому саме в день зникнення, більше про нього не було ніяких звісток, і ніхто ніколи не бачив його в морі.

Через місяць його внесли до списку зниклих безвісти. Корабель вийшов у море з порту міста Чарльстон, штат Південна Кароліна. Прямував він до столиці Куби Гавани, куди віз тонни вугілля. Уряд Куби взяв на себе відповідальність дізнатися докладніше, що ж сталося з судном, але так і не вдалося нічого з’ясувати. На борту знаходився екіпаж з 32 чоловік і всі вони пропали без вісті.

Як зникло, та чому із Бермудського трикутника повернулося судно через 100 років
Раптова поява затонулого більше 90 років тому судна залишається загадкою
Інопланетяни або помилка капітана
Про невідому силу Бермудського трикутника ходять легенди, вчені до цих пір не прийшли до однозначного висновку, чому саме тут безслідно зникають судна, як морські, так і повітряні. Уфологи впевнені – це все витівки інопланетян. Але вчені не вірять в іноземні сили і більше схиляються до того, що вся справа в помилках управління і в природних явищах. Інтерес до трикутника ще більше зріс з появою SS Cotopaxi. Як шкода, що ні сам корабель, ні скупа інформація, роздобута на ньому, не може розповісти, де він пропадав ці довгі роки, і що ж стало першопричиною його зникнення і появи.
Категорія : Світ


Залишити Коментар