В США створили державу в державі «Автономна Зона Капітолійського пагорба»

червня 11 / 2020
В США створили державу в державі «Автономна Зона Капітолійського пагорба»

Після капітуляції Східного ділянки поліцейського управління Сіетла джерело на місцях повідомляє, що інші ділянки готуються стати наступними цілями.

Після здачі Східного ділянки Департаменту поліції Сієтлу мафії Антифа і окупації мерії Сіетла джерело в Сіетлі каже, що інші поліцейські ділянки навколо міста готуються стати наступними цілями.
Що стосується автономної зони, створеної мафією, яку очолює антифа, джерело, чию анонімність ми захищаємо, каже: «Вони забороняють засобам масової інформації входити і перевіряють входять людей. Вони ходять повністю озброєними. Кажуть про створення власної валюти і створення їх власного прапора. Поліцейське управління Сіетла говорить про відмову від західної ділянки.

В США створили державу в державі «Автономна Зона Капітолійського пагорба»


«Західний ділянку має колл-центр 911. Це як рух Occupy. Незабаром у нас всюди будуть фекалії і наркотики, а в таборах будуть нападати і гвалтувати людей.
«Вони всі тихо перемістили, в той час як фокус був у іншому місці. Вони знають, що це тільки питання часу, коли ці дурні повинні будуть направити свої погляди назад на поліцію. З учорашнього дня я не бачив жодного поліцейського управління або їх автомобілів в центрі міста. Навіть коли вони захопили будівлю муніципалітету, в штаб-квартирі через вулицю не було ніяких ознак міської поліції ".

Основна проблема, за словами джерела, полягає в тому, що в Західному окрузі поліцейського управління Сіетла також знаходиться міський телефонний центр 911. Надходили повідомлення про переміщення чутливих матеріалів і устаткування з Західної ділянки. Виїзні вестибюлі всіх виборчих дільниць закриті, так як місцеві чиновники, схоже, поступаються передачі частини міста, а також поліцейських ділянок антифа.

В США створили державу в державі «Автономна Зона Капітолійського пагорба»


Поліцейські були розміщені за межами Західної ділянки в середу, і двоє з них надали коментар «Пост тисячоліття» відповідно до угоди про те, що ми приховуємо їх особистість.
«Antifa вимагає гроші у підприємств в зоні Капітолійського Пагорба пропонуючи їм захист за гроші», - сказав один з офіцерів, який раніше знаходився в Східному окрузі.
«Ті, хто керує цією зоною Капітал-Хілл, застосовують« стоп-лосс »для всіх, хто проходить через них, і трясуть з підприємств по 500 доларів за захист», - додав ще один співробітник.

До спалаху коронавируса і перед заворушеннями поліцейське управління Сіетла працювало на 60 відсотків своєї потужності. Офіцери переводилися в інші муніципалітети, достроково виходили на пенсію і йшли у відставку.
Кандидати шукали роботу в інших містах, і в академічних класах не було достатньо новобранців, щоб компенсувати втрати. У виїзних інтерв'ю головною причиною було те, що їх демонізували і не підтримували виборні посадові особи. Нещодавнє підвищення в рамках переговорів за контрактом ніяк не могло зупинити результат.
Вибрані, перевантажені роботою, принижені і тепер залишені виборними посадовими особами, зараз говорять про відставку в розпал кризи.
Post Millennial звернулася в поліцію Сіетла за офіційним коментарем з приводу повідомлень про те, що вони готуються закрити більше ділянок, але вони сказали, що «не можуть коментувати тактику поліції Сієтлу».

Арі Хоффман
Категорія : Світ


Залишити Коментар