Чеську робочу візу можуть отримати тільки сезонні робітники для збору городини

травня 24 / 2020
Чеську робочу візу можуть отримати тільки сезонні робітники для збору городини

Починаючи з п'ятниці, 22 травня, Генеральне консульство ЧР у Львові частково відновило видачу робочих віз сезонним працівникам з України. Подача документів здійснюється на основі запиту чеських фірм, за допомогою Міністерства сільського господарства Чеської Республіки.

Мінсільгосп направить до Генерального консульства у Львові поіменний список, на основі якого працівники ГК самі контактують конкретного претендента і призначать йому дату подачі заяви. Детальну інформацію можна знайти на сайті Консульства: https://www.mzv.cz/lvov/uk/x2004_02_03/x2016_05_18/castecne_obnoveni_vizove_cinnosti.html

Міністерство закордонних справ Чехії далі уточнює, що візовий відділ Посольства ЧР в Києві залишається закритим. Документи там прийматися не будуть.

Перед будівлею Генерального консульства у Львові необхідно керуватися всіма діючими вказівками епідеміологічної служби, в тому числі дотримуватися дистанції в два метри. Доступ до будівлі Консульства буде дозволений лише на основі попередньої реєстрації та тільки особам без симптомів захворювання, з температурою нижче 37 ° C. Вимірювання відбуватиметься на місці. Кожен, бажаючий потрапити в будівлю Консульства, зобов'язаний мати на обличчі маску, що прикриває рот і ніс. Документи можна подавати в пластикових папках.

За даними на неділю, 24 травня, невідомо, коли робота Генерального консульства у Львові відновиться повністю.

Повідомляє - Чеське радіо.
Категорія : Світ


Залишити Коментар