Чехія відновила видачу робочих віз для 20-ти країн світу Україна в список не увійшла

травня 11 / 2020
Чехія відновила видачу робочих віз для 20-ти країн світу Україна в список не увійшла

Дипломатичні представництва Чеської Республіки в 20 державах світу після вимушеної перерви відновили прийом заяв на отримання віз з метою працевлаштування чи возз'єднання сім'ї. Про це інформує Міністерство закордонних справ Чехії.

Прийом заяв був припинений в середині березня в зв'язку з необхідністю реагувати на пандемію коронавируса. Заяви приймаються в цілому в 28 посольствах і консульствах - крім іншого, в Китаї, В'єтнамі, США, Сербії чи Австралії, тоді як у Великобританії, Україні, Росії чи Румунії це поки не представляється можливим.

Обмеженням у видачі віз і далі діють в державах, чиї заходи, введені з метою уникнення розповсюдження вірусу Сovid-19, не дозволяють здійснити подачу заяв через чеські дипломатичні представництва, повідомляє інформагентство ЧТК.

Кожен іноземець, візовий або безвізовий, який опинився у вищезазначеній ситуації під час надзвичайного стану, має право залишитися у ЧР ще 60 днів після закінчення надзвичайного стану (тобто до 17 липня 2020 р.), при цьому його перебування у країні буде легальним.
Категорія : Світ


Залишити Коментар