Коронавірусний колапс все глибше затягує Росію: кількість хворих більша, ніж у Китаї

квітня 30 / 2020
Коронавірусний колапс все глибше затягує Росію: кількість хворих більша, ніж у Китаї

Приховувати масштаби поширення коронавирусу по Росії нинішній владі, яка засіла вже не в Кремлі, а в Ново-Огарьово, спочатку було досить просто.
29 квітня, 16:02
Максимально відтягуючи офіційне визнання наявності епідемії в країні, фіксуючи різкий стрибок ГРВІ та пневмонії, Москва виграла час для прийняття ряду політичних рішень і реалізації ряду проектів, в тому числі і на міжнародному рівні, але при цьому вкрай погіршила ситуацію всередині країни. Причому, настільки посилила, що звичні пропагандистські методи і заборони не дозволяють приховати того, що відбувається колапс, причому не тільки пов'язаний з рівнем зараження.

Мабуть, в Кремлі забули, що ми живемо в XXI столітті й ті методи приховування правди, які працювали в минулому сторіччі і перейшли у спадок від НКВД і КДБ, для нинішніх носіїв сакральних лампасів безглузді та неефективні. В наш час, коли кожен сам собі режисер і ходяче телебачення, приховувати правду від мас неможливо.

А тому й не дивно, що всілякі відеохостінги заповнені відео не тільки зі зверненнями росіян до уряду, що озвучують свої насущні проблеми в зв'язку з не зовсім зрозумілим по статусу карантином, а й безпосередньо медиків.

Лікарі з регіонів і столиці, часом приховуючи свої обличчя маскою, побоюючись, щоб їх впізнали, а іноді, можливо, в пориві відчаю, не приховуючи особи, щоб ніхто не сказав, що це інсценування, озвучують проблеми. Проблеми, які на тлі гуманітарної допомоги РФ в інші країни, відправки медикаментів і апаратів ШВЛ в США, Сербію, Венесуелу, звучать як якийсь абсурд. Адже, виявляється, що в самій Росії медобладнання та медикаментів не вистачає, засоби індивідуального захисту відсутні, або використовуються багато разів поспіль, і навіть, більше того, медпрацівники працюють з триразовим навантаженням, не отримують заслужених виплат!

Причому, лікарі обурюються що, попри те, що вони щодня наражають себе на небезпеку, і цей ризик завершується для багатьох із них летальним результатом, ставлення держави до них, м'яко кажучи - скотиняче. У той час як лікарі помирають при виконанні обов'язків, їх не помічають, а коли від коронавірусу помер депутат Московської обласної думи, його тут же запропонували нагородити зіркою героя Росії! Коли в Дербенті від коронавірусу стали падати медсестри, їх розмістили в підсобному приміщенні для сушіння білизни, а представників влади везуть в VIP палати. Рівень захворюваності та смертності серед медпрацівників просто зашкалює, а відповідь зверху - лицемірство та байдужість.

Наприклад, в Санкт-Петербурзі від коронавірусу тільки в квітні померли чотири медсестри. Так само від коронавірусу помер заступник головного лікаря нижегородської лікарні №33 Олексій Аристов. У Центральній районній лікарні міста Белебей в Башкирії 44 співробітника заразилися коронавірусом, в воронезькій лікарні "Електроніка" - 41 особа, в Маріїнській лікарні в Петербурзі у 50 медиків виявлено коронавірус, а Чебоксарська поліклініка і зовсім розпустила співробітників у неоплачувану відпустку. Список можна продовжувати до нескінченності.

Росія все глибше занурюється в коронавірусний колапс і незабаром, і незабаром бажаючих боротися з вірусом вже не залишиться, адже вони будуть або пацієнтами, або клієнтами бюро ритуальних послуг. А натомість із середньої Азії в Росію з'їжджаються охочі заробити, а заодно бонусом отримати COVID-19, що цілком може спричинити ланцюгову реакцію ...
Категорія : Світ


Залишити Коментар