Жінка з коронавірусом народила дочку вагою 800 г, не виходячи з коми

квітня 23 / 2020
У Нью-Джерсі жінка з коронавірусом перенесла пологи, будучи у штучній комі.
Жінка з коронавірусом народила дочку вагою 800 г, не виходячи з коми

Як повідомляє DailyMail 20 березня 40-річна Джоанна Медоза Ченкай прийшла в клініку, щоб заповнити документи на відпустку у зв’язку з вагітністю. Саме тоді доктор звернув увагу на її кашель і вирішив перевірити жінку на COVID-19.

Через кілька днів вона отримала позитивний результат тесту. 30 березня Джоану поклали в Університетський медичний центр Хобокен, де у неї почалися проблеми з диханням. Лікар сказав, що їй необхідно зробити екстрений кесарів розтин. “Я була в шоці”, – сказала Ченкай.

Після медики помістили жінку в штучну кому і привезли в університетську лікарню Роберта Вуда Джонсона в Нью-Брансвік – там їй зробили кесарів розтин. У підсумку, на 26-му тижні вагітності у Джоани народилася дочка вагою трохи більше 800 грамів. Її назвали Сіон і помістили у відділення інтенсивної терапії новонароджених, де вона пробуде до липня. 13 квітня Джоану вивели з коми і повідомили новину про народження дочки.

Та зраділа, але слідом засумувала через те, що не зможе побачити Сіону до липня – поки їй вдалося подивитися на доньку тільки через веб-камеру. На краудфандінговой платформі GoFundMe створили сторінку, щоб зібрати кошти на одужання Джоани і її дочки. Зараз вдалося зібрати 101 тисячу доларів.
Жінка з коронавірусом народила дочку вагою 800 г, не виходячи з коми
Категорія : Світ


Залишити Коментар