США виходить на третє місце, Італія лідер по смертності, Китай майже зупинив захворювання на короновірус

березня 22 / 2020
США виходить на третє місце, Італія лідер по смертності, Китай майже зупинив захворювання на короновірус

Станом на ранок 22.03.2020 року кількість хворих на короно вірус у світі складає 311.159 людей, видужало 95.797, а померло 13.075.
Наразі США виходить на третє місце, Італія лідер по смертності, Китай майже зупинив захворювання там зафіксовано всього 46 випадків з яких 45 людей приїхало за кордону.

Всесвітня Організація Здоров’я рекомендує:

Регулярно обробляйте руки спиртовмісних засобом або мийте їх з милом.
Навіщо це потрібно? Якщо на поверхні рук присутній вірус, то обробка рук спиртовмісних засобом або миття їх з милом вб'є його.
Тримайтеся на відстані не менше одного метра від кашляють або чхають людей.
Навіщо це потрібно? При кашлі або чханні з носа або рота виділяються дрібні містять вірус краплі, які людина поширює навколо себе. Перебуваючи занадто близько до такої людини, ви ризикуєте вдихнути ці краплі і заразитися від нього, в тому числі коронавирусної інфекцією, якщо людина хвора COVID-19.
По можливості, не чіпайте руками очі, ніс і рот.
Навіщо це потрібно? Руки стосуються багатьох поверхонь, і на них може потрапити вірус. Опинившись на руках, вірусні частинки можуть потрапляти в очі, ніс або рот. З цих частин тіла вірус може впроваджуватися в організм і викликати захворювання.
Як вам, так і оточуючим слід строго дотримуватися правил респіраторної гігієни. Для цього необхідно прикривати рот або ніс згином ліктя або серветкою при кашлі або чханні. Використану серветку потрібно відразу ж викинути.
Навіщо це потрібно? Вірус передається через дрібні краплі. Строго дотримуючись правил респіраторної гігієни, ви можете захистити оточуючих від таких вірусних захворювань, як ГРВІ, грип та COVID-19.
Якщо ви погано себе почуваєте, залишайтеся вдома. При підвищенні температури, появу кашлю і скруті дихання якомога швидше звертайтеся за медичною допомогою. Слідкуйте за вказівками місцевих органів охорони здоров'я.
Навіщо це потрібно? У центральних і місцевих органів охорони здоров'я є найактуальніша інформація про ситуацію в районі вашого проживання. Своєчасне звернення за медичною допомогою дозволить медичним фахівцям оперативно направити вас в підходяще лікувальної установи. Крім того, ви тим самим забезпечите себе і допоможете запобігти поширенню вірусних та інших інфекцій
Категорія : Світ


Залишити Коментар