Новини Закарпаття

Застілля закінчилося трагедією: 36-річний чоловік зарізав свого знайомого


У Здолбунові поліція затримала 36-річного чоловіка, який під час застілля вбив свого 44-річного знайомого.

Поліцейські Рівненщини затримали 36-річного мешканця Здолбунова, який убив свого 44-річного знайомого під час конфлікту на застіллі. Про це повідомляє Поліція Рівненської області.

Інцидент стався 8 жовтня о 19:25. На спецлінію 102 зателефонував місцевий житель і повідомив, що на вулиці Шевченка помітив чоловіка в крові з ножем у руках. Заявник також вказав напрямок, в якому рухався підозрюваний.

Поліція оперативно прибула на місце та затримала 36-річного зловмисника. Під час допиту він зізнався, що під час п’яного конфлікту завдав декілька ножових ударів у шию своєму знайомому, що призвело до його смерті. Вбивство сталося під час застілля, коли між чоловіками виникла сварка.

Правоохоронці вилучили знаряддя злочину — ніж. Підозрюваного затримано згідно зі ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Наразі слідчі під керівництвом Здолбунівської окружної прокуратури вирішують питання про обрання запобіжного заходу. За скоєне затриманому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі
Перейти на сайт