Де зробити ставку на футбол: легальнi букмекери України

липня 30 / 2024

Цього літа інтерес до спортивних ставок в Україні зріс, навіть попри те, що Кабмін заборонив їм розміщувати рекламу. Причиною збільшення цікавості стало проведення гучних турнірів. Вихід України на Євро-2024 хоч і не виправдав сподівань вболівальників, але чимало з них вирішило зробити ставку на футбол саме під час перегляду ігор національної команди. І логіка тут очевидна. Якщо немає нагоди порадіти вдалим виступам збірної, то за домомогою беттингу хоча б вдасться підвищити інтерес до інших ігор (які теж часто не радують видовищністю) або отримати «втішний приз» зі ставки на перемогу суперника України.


В Україні робити ставки на футбол користувачам пропонує велика кількість букмекерів. Проте, більшість з них не має місцевих ліцензій, працює нелегально і невідомо кому належить. Тому грати в таких закладах не завжди безпечно. Адже існують ризики витоку персональних даних, несанкціонованого заволодіння коштами та інших подібних явищ.


Які букмекери легальні в Україні


Щоб уникнути зайвих ризиків, робити спортивні ставки слід лише у надійних та перевірених закладах. Станом на липень 2024 року в Україні тільки три компанії мали дозволи КРАІЛ на букмекерську діяльність. Це наступні БК:




  • Vbet (ТОВ «Вбет Україна», ліцензія № 15 від 31.01.2022 року);




  • Favbet (ТОВ «Букмекерська компанія "Фавбет"», ліцензія № 433 від 28.12.2022 року);




  • GGbet (ТОВ «ГГбет», ліцензія № 128 від 23.08.2023 року).




Наявність ліцензії означає, що компанія працює відповідно до вимог українського законодавства і дотримується норм про захист прав клієнтів. Наприклад, вони зареєстровані як місцева юридична особа, що несе матеріальну відповідальність перед користувачами. Тому такі букмекерські контори заслуговують значно більше довіри, ніж іноземні сервіси невідомого походження.


Подарунки для новачків: бонус за реєстрацію Vbet, Favbet та GGbet


Щоб заохотити відвідувачів обрати саме цей заклад, букмекери активно пропонують новачкам різноманітні вітальні подарунки. Наприклад, бонус за реєстрацію Vbet складає до 2500 гривень, Favbet пропонує гравцям до 15 000 грн, а GGbet – до 30 000 гривень. Але не варто розглядати ці суми як гарантований подарунок, який ви точно отримаєте. Адже для того, щоб перетворити обіцяне в справжні гроші, слід виконати низку умов та відіграти винагороду. А це не завжди можливо, оскільки вимоги часом виявляються надто суворими.


Щоб не зазнати незапланованих збитків, не варто гнатися за бонусами за реєстрацію у Vbet, Favbet чи GGbet. Їх слід розглядати лише як приємне доповнення, яке у кращому випадку збільшить суму виграшів, а в гіршому – дозволить пограти ще після програшу основних коштів з депозиту. Тільки зважене ставлення до ставок на спорт та дотримання принципів відповідальної гри допоможуть уникнути несподіваних збитків та формування гральної залежності.


 


Автор: Олександр Грінник


Гемблінг-експерт

Категорія : Україна


Залишити Коментар