Жахливий злочин: школяр зарізав свою матір та 7-річну сестру (ВІДЕО)

квітня 06 / 2024
Жахливий злочин: школяр зарізав свою матір та 7-річну сестру (ВІДЕО)





Жахливий злочин стався в Одеській області. Тіла матері і доньки без ознак життя виявили вранці у приватному будинку. У мережі розкрили жахливі подробиці злочину – у вбивстві жінки та дитини підозрюють сина-школяра.

Трагедія сталася у Подільському районі, повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Тіла 38-річної жінки та 7-річної дівчинки з тілесними ушкодженнями без ознак життя були виявлені сьогодні, 6 квітня, близько 9-ї години у будинку, в якому вони проживали.

Вбивство матері і дитини на Одещині: назвали головного підозрюваного
Повідомляється, що на місце події прибули керівництво слідчого управління ГУНП в Одеській області, слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, слідчого управління з мобільною ДНК-лабораторією, спеціалісти пересувної поліцейської криміналістичної лабораторії, поліцейські – кінологи, працівники Любашівської окружної прокуратури та інші оперативні служби.

У цей час правоохоронці працюють на місці злочину, збирають докази, встановлюють всі обставини події.


“Особу підозрюваного наразі встановлено, з ним працюють слідчі”, – заявили в управлінні.


Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (“умисне вбивство”).



У місцевих пабліках повідомляють, що моторошна подія сталася ввечері 5 квітня у місті Ананьєв. За попередньою інформацією жахливий злочин вчинив син-школяр, який у неадекватному стані нібито зарізав свою матір та сестру, а потім повернувся і зґвалтував жінку.

“16-річний підліток під “алкашкою та наркотою” прийшов додому і почав лаятися зі своєю 38-річною матір’ю. У ході конфлікту хлопець взяв ножа і перерізав матері горло. Все це побачила його 7-річна сестра і почала кричати, у відповідь на що школяр зарізав і її теж, а потім пішов з дому бухати далі. Ближче до ночі шизоїд повернувся, помив тіло своєї матері від крові й зґвалтував. Наразі хлопця затримано…”, — повідомив один з місцевих Telegram-каналів.

У поліції деталей злочину не розповідають.
Категорія : Україна


Залишити Коментар