Жінки напали на бус працівників ТЦК: автівка зазнала пошкоджень (ВІДЕО 18+)

березня 30 / 2024
Жінки напали на бус працівників ТЦК: автівка зазнала пошкоджень (ВІДЕО 18+)

У Хмельницькій області 29 березня жінки напали на представників ТЦК та СП. На момент нападу військовослужбовці проводили заходи оповіщення.

На місце подій оперативно прибула поліція. Правоохоронці проводять розслідування, щоб виявити причетних і притягнути їх до відповідальності.

У місцевих телеграм-каналах ширилося відео, на якому в Хмельницькій області група жінок напала на автомобіль кольору хакі з білим хрестом. Під час нападу в машині перебувало щонайменше двоє військовослужбовців.


На відео можна побачити, як жінка з палицею розбиває вікна автомобіля, змушуючи чоловіка у військовій формі втекти з місця події. Причина дій жінок залишається незрозумілою, але схоже, що вони висловлюють невдоволення “мобілізаційною діяльністю” ТЦК.

На працівників ТЦК напали у Хмельницькій області: дивіться відео (18+)





За даними місцевих ЗМІ цей інцидент стався в селі Кунів Плужненської сільської громади Хмельницької області.

У ТЦК відреагували на інцидент
У службі зв’язків з громадськістю Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки повідомили, що напад було здійснено на працівників Шепетівського районного ТЦК.

“В результаті протиправних дій громадянок пошкоджено службовий автомобіль. На місце події було викликано представників поліції”, – зазначили представники ТЦК.


Там також висловили переконання, що правоохоронні органи повно та всебічно проведуть розслідування та нададуть об’єктивну правову оцінку діям вказаних осіб.

У ТЦК та СП також нагадали, що за перешкоджання проведення заходів з мобілізації передбачено кримінальну відповідальність. Тому за це можна отримати покарання від 5 до 8 років позбавлення волі після доведення цих протиправних дій судом.
Категорія : Україна


Залишити Коментар