Як часто потрібно кохатися жінці та чоловікові?

січня 16 / 2024

Вчені з’ясували, що заняття сексом хоча б 1 раз на тиждень здатне знизити ризик ранньої смерті вдвічі. Регулярне статеве життя знижує ймовірність захворювань серця, онкології та різних хронічних захворювань. І, звичайно ж, стабільне статеве життя – це запорука щасливих стосунків.

Але залишається відкритим питання: як часто потрібно займатися сексом жінці та чоловікові, щоб близькість приносила максимальне задоволення, а не ставала обов’язком для одного зі статевих партнерів. Скільки сексу потребує саме природа?
Скільки сексу потрібно чоловікові?
Думка про те, що саме чоловіки частіше відчувають потребу в сексі та еякуляції, давно вже вкоренилися у суспільстві. Середньостатистичний чоловік за один день випробовує до 11 ерекцій, але більше половини їх – під час сну. Отже, чоловіки можуть займатися сексом щодня кілька разів, як і відбувається у пар на початку стосунків – лібідо знаходиться на максимальному рівні.

Але, хвиля закоханості досить швидко минає і чоловіки починають займатися сексом рівно стільки, скільки вимагає їхній організм – до 5 разів у віці до 30 років, 2-3 рази на тиждень для чоловіків від 30 до 35 років. Після цього віку рівень тестостерону в організмі значно знижується, зменшується лібідо, і чоловік вважає за краще займатися сексом один раз на 7-10 днів. Часта еякуляція може призвести до виснаження організму.

Це за умови нормального емоційного стану та комфортних стосунків із статевим партнером. Якщо є емоційна напруженість через роботу або проблему з партнером, то лібідо знижується.

Скільки сексу потрібно жінці?
Жіноче лібідо досі залишається загадкою для експертів, чоловіків та навіть самих жінок. Це з тим, що сексуальний потяг жінки пов’язаний безпосередньо з десятками чинників. Основна умова бажання жінки – це емоційна задоволеність стосунками із статевим партнером. Як і у чоловіків, бажання займатися сексом у жінки пов’язане з віком:

20-25 років – 4 рази на тиждень;
25-30 років – 3 рази на тиждень;
30-40 років – 2 рази на тиждень;
40-50 років – 1 раз на тиждень;
50-60 років – 1 раз на 2 тижні;
від 60 років – не рідше 1 разу на місяць.

Подібної кількості близькості з чоловіком цілком достатньо, щоб задовольняти фізичні потреби та мати емоційну стабільність. При цьому не варто забувати, що це приблизні цифри і все залежить безпосередньо від лібідо – природного бажання жінки.

Що робити, якщо одному партнеру сексу багато чи мало?
Досить часто пари стикаються з тим, що їхнє лібідо не збігається. Одному з партнерів 4 рази на тиждень дуже часто, а другому – дуже мало. Це часто відбувається у пар, які вже давно разом і сексуальний запал згас. Якщо сексу жінці з надлишком, найчастіше це пов’язано з недостатньою емоційною близькістю до партнера.

Незважаючи на велику кількість факторів: травми, сором, виховання чи пережите насильство, ключовим фактором є саме відкритість між статевими партнерами. Рішення просте – виявляти більше турботи до жінки і тоді вона сама буде ініціатором.

Якщо чоловікові надто мало, не треба забувати про систему лібідо дівчини – ловіть ті моменти, коли у неї відбувається овуляцій та підвищується бажання. Саме в цей момент ви зможете повністю задовольнити усі свої бажання. На тлі сплеску емоцій, жінки більш схильні до різних сексуальних ігор.

У ситуаціях, коли одному партнеру надто мало сексу, а іншому – багато, потрібно просто створити відповідну атмосферу чи поговорити на цю тему. У жодному разі не потрібно тиснути.

Висновки
Як бачите, сексом потрібно займатися рівно стільки, скільки хочеться – не потрібно мучити себе і займатися сексом без натхнення, тоді навіть еякуляція не принесе задоволення. Підтримуйте емоційний зв’язок із партнером, т.к. Секс за розкладом – це завжди сухо, мляво та вимучено. Також шукайте статевого партнера на все життя, з яким у вас збігається лібідо, а якщо щось пішло не так, не соромтеся, говоріть не тему сексу.
Категорія : Україна


Залишити Коментар