У Києві з 24 поверху житлового будинку випали брат і сестра

жовтня 03 / 2023

18-річний хлопець та 17-річна дівчина впали з балкона багатоповерхівки

У Києві з 24 поверху житлового будинку випали брат і сестрафото ілюстративне
Трагедія сталася на вул. Микільсько-Слобідській
На лівому березі Києва, з 24 поверху висотного будинку впали хлопець та дівчина. Правоохоронці встановили, що загиблі – брат та сестра, повідомили у прес-службі поліції Києва у понеділок, 2 жовтня.

Подія сталася приблизно о 12:00 2 жовтня, на вул. Микільсько-Слобідська, що на лівобережжі Києва. Тіла виявили перехожі, які викликали правоохоронців.


«Перехожі виявили двох осіб без ознак життя, які, ймовірно, розбилися внаслідок падіння з 24 поверху. Попередньо поліцейські встановили, що загиблі – це брат та сестра, 2005 та 2006 років народження. Від отриманих травм потерпілі загинули на місці. Наразі правоохоронці проводять першочергові слідчі дії, аби встановити всі обставини події», – повідомили у прес-службі поліції.

Наразі триває слідство, поліцейські спілкуються з очевидцями події та встановлюють родичів загиблих підлітків. Де саме сталася трагедія, у прес-службі поліції не уточнили.

У прес-службі МВС України повідомили, що правоохоронці Дніпровського управління розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство із позначкою самогубство). Тіла загиблих підлітків направили на судово-медичну експертизу.

Категорія : Україна


Залишити Коментар