Новини Закарпаття

Голова Національної поліції України Іван Вигівський взяв участь у нараді в Департаменті поліції охорони

Голова Національної поліції України Іван Вигівський взяв участь у нараді в Департаменті поліції охорони

🔹20 липня у Департаменті поліції охорони відбулася оперативна нарада за підсумками півріччя з особовим складом під головуванням очільника Національної поліції України Івана Вигівського.

🔸Він наголосив, що основним критерієм оцінки ефективності діяльності органів і підрозділів поліції залишається довіра населення до поліції та безпека громадян. Та підкреслив, що всі підрозділи поліції – чи то поліція охорони, або патрульна поліція, або представник слідчого чи оперативного підрозділу – це все одна єдина Національна поліція.

💬- Поліцейські охорони цілодобово несуть службу на вулицях, завжди знаходяться серед громадян. Вашими головними функціями залишається охорона об’єктів, в тому числі критичної та стратегічної інфраструктури, та фізичних осіб. Завдання кожного з вас – це безпека людей, забезпечення правопорядку на всій території, – акцентував Голова Нацполіції.

🔹Іван Вигівський також поінформував, що МВС готує комплексний стратегічний план реформування системи правопорядку, метою якого є формування нового безпекового середовища для громадян в країні після війни:

💬- Це – рамковий законопроєкт, який стосуватиметься всіх напрямків нашої діяльності. Його виконання і забезпечення відчуття безпеки кожного громадянина – це пріоритет нашої роботи, від якого залежить довіра людей до поліції.

🔸Під час наради Голова Нацполіції також звернув увагу присутніх начальників територіальних підрозділів та керівників управлінь Департаменту поліції охорони на першочергових завданнях діяльності та зосередив увагу особового складу на безумовному дотриманні дисципліни та законності.

🔹Іван Вигівський подякував за роботу поліцейським та вручив відомчі відзнаки.

Департамент поліції охорони

‼З питань замовлення охорони або отримання консультацій телефонуйте на номер 9️⃣8️⃣9️⃣9️⃣ і ми подбаємо про вашу безпеку🙌
#Поліціяохорони #Охоронаквартир #Фізичнаохорона
#Пожежнабезпека #GPSмоніторинг
#Супровідцінностей #Пультоваохорона
#з_нами_безпечно
Перейти на сайт