В Україну йдуть дощі: синоптик здивував прогнозом на початок квітня

березня 30 / 2023

Погода в Україні почне змінюватись вже 31 березня.

На рубежі березня та квітня погода в Україні зміниться. Зокрема, очікується потепління, яке супроводжуватиметься дощами. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, передає "Метеопрог".

Погода 31 березня - прогноз синоптика
Згідно з прогнозом, поступове підвищення температури розпочнеться вже у п'ятницю, 31 березня. У цей день в західних, північних та центральних регіонах вдень пройдуть дощі. Вітер буде південно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря 31 березня вночі коливатиметься в межах -2…+4 °С, вдень становитиме +5…+10 °С, а у південних та західних областях повітря прогріється до +11…+13 °С.


Погода на початку квітня
На вихідних, 1 та 2 квітня, новий виток циклонічної діяльності призведе до дощової погоди у більшості областей України, каже синоптик. При цьому, за його даними, температурне тло очікується на досить високих показниках, перевищуючи норму на 2-4 градуси. Також відчутно теплішими стануть ночі.

Погода у квітні 2023 - прогноз
Укргідрометцентр прогнозує, що квітень 2023 в Україні буде теплішим за норму. За прогнозами синоптиків, середня температура за місяць становитиме 9-13 градусів тепла, що вище норми на 1 - 1,5 градуса. Кількість опадів у квітні цього року очікується у межах норми.
Категорія : Україна


Залишити Коментар