Купити заварники на свята й роки: як?

жовтня 25 / 2022

Чай – це естетика, церемонія, прикраса столу і можливість частіше знаходити приводи для спілкування в колі найдорожчих і найрідніших. Саме тому і посуд для нього має бути святковим, презентабельним і традиційним: приходиш у знайомий дім – і він асоціюється зі знайомим чайним сервізом та класичним заварником.

А що як можна купити заварники і радувати себе і гостей сучасними напрацювання? Тим більше виробники знають властивості елітних чаїв і люблять їх настільки ж сильно, як ви. І чи можливо, щоб технологічний боросилікатний заварник не поступався за якістю напою ісинському чайнику?

Відповідаємо: можливо! А ще ваш чайник для заварювання чаю можна обрати за дизайном, об’ємом та цікавими практичними аксесуарами.

Заварники для чаю: переваги й дизайн


Виготовлення традиційних заварників завжди було кропітким і довгим процесом, через який класичні вироби від майстрів і сьогодні цінуються по всьому світу. Але їх більше купують як іміджеві та колекційні експонати, а заварюють улюблений чай Дарджилінг чи Улун у сучасних чайниках.Найбільш популярними стали заварники із борсилікатного скла:

- вони міцні, довговічні, різні за об’ємом і дизайном, адже такому склу можна надати будь-які форми;
- вони не розтріскуються, як звичні для українців керамічні чайники-заварники;
- вони можуть навіть витримати падіння, через що їм поступаються крихкі порцелянові вироби;
- у них жодним чином не втрачається якість навіть найелітнішого напою;
борсилікатний заварник для чаю прикрашає дім не гірше за традиційний, і дає можливість слідкувати за заварюванням чаю через прозорі стінки.

Заварники для чаю: обираємо за об’ємом

Із традиційними посудинами варіантів небагато: вони, зазвичай, або маленькі, або великі. Сучасні вироби дають простір для фантазії:

- чайники до 0,5 л підходять для одного любителя чаю або для пари;
- об’єм в 1 л підходить для сім’ї або вузького кола друзів;
- чайник на 1,5 л і більше – прекрасно пасує офісу чи до прийому гостей.
А ціна вогнетривкого чайника – також його перевага: ви зможете дозволити собі купити кілька виробів для різних випадків. Тим більше, зберігати їх так просто, вони легко миються не потребують додаткового догляду.

Заварники для чаю та аксесуари

Сучасним чайником-заварником зручно користуватись:

- не шукаючи залишки заварки в напої завдяки ситечку-фільтру зручної форми;
- не обпікаючись гарячою водою: за це відповідає ергономічна ручка, що не нагрівається;
- з легкістю засипаючи нову порцію чайного листа в заварник: кришечка не лише зручно кріпиться і знімається, а й допомагає зробити чай максимально насиченим.

А ви вже купили свій власний заварник із вогнетривкого скла?
Категорія : Україна


Залишити Коментар