Новини Закарпаття

Замовити одяг із США в Україну


Кожен мріє одягатись стильно та якісно, купувати речі від відомих брендів. В нашій країні це не завжди можливо, адже іноземна продукція доступна не в усіх магазинах, і часто коштує дуже дорого. Найкращий варіант – замовляти все, що потрібно для гардероба, на американських онлайн-маркетах. Там є все, що знадобиться сучасній людині, щоб завжди виглядати на всі сто. Часто проводяться цікаві акції та розпродажі з можливістю придбати одяг чи взуття ще дешевше.

Самостійно купувати на американських сайтах не тільки не дуже зручно, а й не завжди можливо. Найкраще скористатися допомогою EasyXpress. Цей сервіс створений спеціально для охочих одягатись красиво, якісно й купувати брендові вироби за доступними цінами. В США дуже багато інтернет-магазинів із різноманітним асортиментом. Лишається тільки обрати товари, які сподобались.

Чому варто купувати в Америці

Онлайн-шопінг в цій країні не лише вигідний, а й приємний. Все тому, що там завжди в наявності велика кількість розмірів, враховуючи рідкісні. Дуже багато речей з оригінальними принтами, гарним декором, випущених відомими виробниками.
Американські сайти одягу авжди цінують споживача і роблять усе, щоб спонукати його зробити покупку. Якості виробництва там завжди приділяється багато уваги.

В каталогах гіпермаркетів США:

широкий асортимент товарів. Вибір одягу дуже великий. Там легко знайти все, аби зібрати базовий гардероб на сезон, одягнути всю родину. Продається також дуже багато різноманітного взуття, як спортивного, так і повсякденного;
акції, знижки. Їх дуже багато, вони робляться мало не щодня. Особливо великі розпродажі проводяться на свята. Деякі гіпермаркети в такі часи знижують ціни до 50 % та більше. Тому будь-який брендовий товар можна придбати набагато дешевше, ніж в Україні;
зручна система покупки. Не треба досконало володіти англійською мовою, щоб придбати усе необхідне. Достатньо подивитися сам товар, прочитати його характеристики, впевнитись, що він подобається, і обрати розмір.
Товари в американських магазинах завжди якісні. Їх випускають із розрахунком на довготривале використання. Саме тому в США часто купують українські матусі. Все тому, що одяг та взуття для дітей не викликають алергії та не подразнюють чутливу шкіру дитини. До виготовлення таких речей ставляться дуже відповідально.

Як придбати товар в американському інтернет-магазині

Самостійно це робити не просто не дуже зручно, а й не завжди можливо. Все тому, що далеко не кожен сайт приймає платежі з українських карток. Та й не всюди є доставка напряму до України. Сервіс EasyXpress допоможе зробити замовлення – доступні американські інтернет-магазини тут: https://easyxpress.com.ua/uk/internet-magaziny-ssha.Для цього достатньо зареєструватися на сайті. Процедура безкоштовна. Після реєстрації користувач отримує американську поштову адресу у штаті Делавер.

Далі вже час переходити до найприємнішого, а саме – купівлі. Достатньо увійти до онлайн-гіпермаркету, який цікавить найбільше, та обрати потрібні товари. Процес замовлення дуже зручний, в ньому не потрібно довго розбиратися. Після оплати протягом 1–2 днів продавець відправляє посилку на американську адресу. Потрібно вказати ту, яка прописана в особистому кабінеті.

Відправлення завжди просто відстежити. Це робиться в особистому кабінеті. Для цього потрібно зареєструвати номер накладної, отриманий від продавця після відправлення. Покупка надійде до офісу компанії в Америці, а звідти її пересилають вже до України. Перед цим посилку можна розділити на кілька частин, розкрити й сфотографувати складові тощо.

Перейти на сайт