В Україну йде похолодання: температура впаде по всій країні (карта)

жовтня 10 / 2022

На вихідних погода стабілізується і в деяких регіонах стовпчики термометрів знову піднімуться.


У найближчий тиждень в Україні очікується похолодання. Зниження температура спостерігатиметься в першій половині тижня, проте до вихідних погода стабілізується і стовпчики термометрів повільно поповзуть вгору.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, тиждень в Україні почнеться з похолодання і переважно похмурої погоди. Опади очікуються в Донецькій, Харківській та Сумській областях. Температура по всій країні знизиться до +12°...+15°, лише на півдні буде тепліше - до +15°...+18°.
У вівторок, 11 жовтня, в більшості областей України стане ще прохолодніше. Так, у східних областях пройдуть дощі та зливи, а температура не підніметься вище +11°. На півночі і в центральних областях буде +13°...+15°, а на півдні та заході стовпчики термометрів підніматимуться до +17°.
У середу, 12 жовтня, практично по всій Україні буде температура в межах +12°...+15°. У Криму повітря прогріється до +17°. У Чернівецькій області ймовірні дощі.


У четвер, 13 жовтня, в Україні переважатиме хмарна погода з проясненнями. У більшості областей повітря прогріється до +11°...+14°, місцями на півдні - до +16°.

Перед вихідними температурний фон практично не зміниться, лише на заході України трохи потеплішає - до +13°...+16°.

Наприкінці тижня погода в Україні почне налагоджуватися. На вихідних температура знову підвищиться. Найтепліше буде в західних областях, де стовпчики термометрів покажуть +15°...+19°. На півдні, місцями в центральних і північних областях потеплішає до +17°, а на сході і північному сході все ще буде +13°...+14°.
Категорія : Україна


Залишити Коментар