Цілющі властивості пива – 10 причин пам'ятати про цей напій

серпня 22 / 2022

Ми всі знаємо веселу пісеньку, яка стверджує, що губить людей не пиво, губить людей вода! Зрозуміло, це жарт. Однак, як і в кожному жарті, тут є велика частка правди. Цілющі властивості пива підтвердили вчені, які вивчили дію цього напою на організм людини. Вони погодилися з тим, що існує як мінімум 10 причин пам’ятати про цей напій.
Пиво — один з найдавніших алкогольних напоїв. Є доказ, що вже в стародавньому Шумері люди вміли варити його. Багато століть в Європі пиво вважали одним з продуктів першої необхідності та називали “рідким хлібом”
Більш того, пиво було навіть своєрідним грошовим аналогом. Є документи, що підтверджують видачу зарплати, яка вимірювалася в певній кількості пінт пива.


Ще в Середні століття люди помітили цілющий вплив пива на організм людини. Тепер, завдяки науковим дослідженням, є незаперечні докази цього.
1. Завдяки пиву ваші нирки будуть здоровими. Кожна пляшка, яку ви випиваєте здатна знизити ризик розвитку сечокам’яної хвороби в півтора раза.

2. Пиво знижує рівень холестерину, завдяки речовині, що міститься тільки в цьому напої.

3. Пиво багате на вітаміни, особливо групи В. Недарма ослаблих від хвороби людей відпоювали пивними дріжджами. Народні методи бувають дуже вірними.


4. У пиві міститься багато такого мінералу, як кремній. Це сприяє поліпшенню щільності кісток. Завдяки пиву ваші кістки стануть сильнішими!

5. Пиво чудово бореться з безсонням. В ньому міститься така корисна річ для нервової системи, як нікотинова кислота. Так що келих пива в день гарантує спокійні нерви та здоровий сон.


фото s1.1zoom.ru/big0/97/Beer_Drinks_Mug_Stemware_479398.jpg

6. Пиво зменшує ризик виникнення серцевих нападів. Експерти стверджують, що серед любителів пива у півтора раза менше людей, що страждають серцевими захворюваннями.

7. Пиво розріджує кров і запобігає появі згустків.

8. Пиво цілюще впливає на нашу пам’ять і знижує ризик захворювання хворобою Альцгеймера і появи деменції.

9. Пиво неперевершений засіб по боротьбі зі стресами! Два келихи пива в день збільшать вашу стресостійкість.


10. Пиво насичує організм корисними речовинами, що цілюще впливає на зовнішність і красу шкіри. Дамам буде приємно дізнатися, що цей підбадьорливий напій робить їх більш красивими.




Як бачите, цілющі властивості пива не викликають сумнівів. Існує 10 причин пам’ятати про цей напій. Єдине, не варто забувати, що пиво все-таки містить алкоголь і пити його корисно тільки в обмежених кількостях, які вам має порадити ваш сімейний лікар. Крім цього, варто пам’ятати, що цілющими властивостями обаладает лише пиво, яке має натуральний склад. Без хімії, добавок, барвників і ароматизаторів.




Категорія : Україна


Залишити Коментар