Чому чоловіки ходять в стриптиз, і як на це реагувати дружинам?

червня 25 / 2022
Чому чоловіки ходять в стриптиз, і як на це реагувати дружинам?

«Як ви відреагуєте, дізнавшись, що ваш чоловік (хлопець) відвідує стриптиз-клуб?» Це питання задали на одному жіночому форумі. Реакція жінок була дуже агресивною - найбільш гуманними були бажання вбити негідника. Давайте спробуємо розібратися, навіщо чоловіки відвідують настільки злачні місця і як на це повинні реагувати дружини і подруги?

Людьми, молодість яких випала на епоху радянської влади, коли, як відомо «сексу не було», стриптиз сприймається, як щось привабливо-заборонне. Мало не пошепки обговорювалося, що в Талліні є нічний кабаре (знак оклику), де танцюють канкан (пара знаків оклику), а обраним іноді показують стриптиз (мільйони знаків оклику). Про те, що собою являє стриптиз, основні маси людей знали з фільму «Діамантова рука», в якому красуня блондинка майже виконала цей заборонений танець для Горбункова, але вчасно була зупинена громадськістю. На сьогоднішній день наявністю стриптиз-клубів здивувати нікого не можна, але ставлення до стриптизу у багатьох залишилося колишнім. Але якщо розібратися, це лише еротичний танець, який у виконанні професіоналів виглядає вельми красиво і естетично.

«Навіщо вам це ?!» - ображено і з подивом вигукують жінки, чиї чоловіки відправляються в клуб подивитися на танець біля жердини. Психологи стверджують, що причин декілька.

По-перше, як відомо, чоловіки люблять очима. І нічого з цим не поробиш, така сутність чоловічої сексуальності. Сильна половина людства постійно потребує нових і свіжих відчуттях, в першу чергу візуальних. Милування красивим і струнким тілом, граціозними рухами - ось воно, свіже відчуття.

По-друге, чоловіки потребують розвагах «для хлопчиків». Хтось вважає такою розвагою риболовлю, полювання, преферанс, лазню, а хтось - похід в стриптиз, сприймаючи його як відпочинок від повсякденного сімейного життя. Відмовитися від цього колективного проведення часу словами «не відпускає дружина» - значить заробити репутацію підкаблучника. А хто, перебуваючи при здоровому розумі, піде на таке?

По-третє, деякі чоловіки відвідують стриптиз-клуби, щоб самоствердитися. Танцівниці - професіоналки, які ніколи не покажуть клієнту, що він у невідповідній формі, недостатньо привабливий, гарний, ставний. Тому кожен відвідувач стриптиз-клубу відчуває себе якимось супер мачо. Людина адже має право на таке відчуття за чесно зароблені гроші!
Категорія : Україна


Залишити Коментар