Одіозна Місіс Крим-2022 відреагувала на цькування: "Кожна мріє побувати на моєму місці" (відео)

червня 03 / 2022


Після перемоги у конкурсі краси на анексованому півострові "Місіс Крим-2022" полтавчанка Ольга Валєєва прокинулась відомою. Щоправда, це сталось не так як вона хотіла.


Колоритна зовнішність уродженки Полтави . 34-річну жіночку звинувачують у зловживанні пластикою та фотошопом. Сама ж модель каже, буцімто люди просто не вміють дивитися на красу під іншим кутом (цікаво під яким?!).

У Ольга Валєєва зізналась, що виявилася не готовою до хвилі хейту. В перший день вона не знаходила собі місця і не спала всю ніч. Але потім збагнула, що її перемога заслужена, а цькування виникло у людей через...заздрощі.

"У мене була істерика. Але я взяла себе до рук. Не буває лиха без добра. На людей, які пишуть гидоту на мою адресу, що "я схожа на мужика", "трансвестит", "потвора" – я взагалі не тримаю зла. Я взагалі не приймаю образи. Ніколи в житті ні в кого не вдасться мене зламати. І я впевнена, що кожна дівчина у своєму житті мріє побувати на моєму місці, взяти участь у конкурсі краси, відчути себе королевою. Але не кожна здатна на це. Більшість, на жаль, здатні лише ображати і спостерігати" – обурилась Валєєва.

Водночас у інтерв'ю модель сказала, що "усі знімки, які потрапили до соцмереж – найневдаліші у її житті". Як пояснила жіночка, на фото підібраний не той ракурс, при якому вона здається втричі більшою.

Люди не звикли дивитися на вроду під іншим кутом. Уся критика, що зараз упала на мою адресу, повалилася через мою неординарну зовнішність. Так, у мене багато тату на тілі. Так, у мене яскраве руде волосся. Так, у мене, як і у більшості дівчат зараз, збільшені губи. До слова, вони не такі великі. Але це не заважає мені бути талановитою і вродливою, – висловилась Ольга.

Що відомо про скандальну "Місіс Крим-2022"
34-річна Ольга Валєєва з Полтави. Втім, про своє походження вона не згадує. Модель займається блогерством – у Instagrаm знають її під псевдонімом "Рижуля".

Деякий час Ольга жила зі своїм хлопцем у Санкт-Петербурзі. Але після розриву вона переїхала до Сімферополя. Відомо, що Валєєва виховує двох доньок.

За словами деяких видань, моделі приписують роботу дівчини легкої поведінки у ескорт-послугах. Сама Ольга не коментує таку інформацію.
Категорія : Україна


Залишити Коментар