8 магічних дотиків до чоловічого тіла, і він робить все, що ти хочеш

грудня 04 / 2021

Тактильний контакт з чоловіком — надійний спосіб домогтися свого, коли тобі потрібно вибачитися або попросити його допомоги.

Численні дослідження підтверджують, що жести можуть виражати безліч емоцій — любов або гнів, співчуття або схвалення. Причому діють вони набагато швидше за слова — на інстинктивному рівні, особливо на чоловіків, які за своєю природою менш балакучі, ніж жінки.

Часто простий дотик може бути ефективніший за півгодинну бесіду. І можна при нагоді з гордістю сказати: «Ми відчуваємо і розуміємо один одного без слів».

1. Коли тобі потрібно вибачитися
ЖЕСТ: Якщо ти була неправа (або ж він думає, що ти була неправа) і потрібно все-таки вибачитися, сядь поруч і під час виголошення чарівної фрази «Пробачмене…» поклади йому руку на коліно і злегка пожми його.

В чому справа?
Поки він злий, дотик до щоки або руки для нього занадто інтимний: він сприйме його з агресією або роздратуванням і, швидше за все, відкине руку. Коліно — більш нейтральна зона. До того ж, щоб торкнутися його ноги, тобі доведеться трохи нагнутися і простягнути руку. Такий стан він підсвідомо сприйме як знак покори. А в поєднанні зі словами це дасть зрозуміти, що ти щиро шкодуєш і обіцяєш, що більше такого не повториться.

2. КОЛИ ти хочеш попросити його про допомогу

ЖЕСТ: Якщо тобі потрібні увага, співчуття і допомога, простягни йому руки долонями догори — так, щоб він накрив їх своїми руками.

В чому справа?
Це рух читається його підсвідомістю як пошук захисту. Долоні вгору — прохання про допомогу. Твій чоловік несвідомо інтерпретує це як прохання про заступництво і відчує свою силу. А опинившись в домінуючої позиції, обов’язково захоче допомогти і подбати про тебе.

3. ЯКЩО назрів конфлікт
ЖЕСТ: Коли треба розрядити обстановку і заспокоїти коханого без слів, не чекай, поки він «закипить» (в цьому стані будь-який дотик він буде сприймати як жест агресії). Доторкнися до його плеча. Рух має бути чітким, твердим і ні в якому разі не боязким. Затримай руку на плечі на пару секунд і прибери. Цим самим ти натиснеш кнопку «пауза» в його голові.

В чому справа?
Його плече — одна з найбільш захищених частин тіла, покрита м’язами і найменш чутлива на відміну від більш вразливих місць, як, наприклад, лице або шия. А пряма і тверда рука несе в собі заряд енергії і звертає на себе увагу. Це рух одночасно нагадає про зв’язок і дасть зрозуміти, що гарячкувати ні в якому разі не варто. Дотик до плеча підкреслює силу твого чоловіка, показує, що ситуація небезпечна, що його слабким місцям ніщо не загрожує і що разом ви можете знайти оптимальне рішення будь-якої проблеми.

4. ЯКЩО ти хочеш умовити його зробити те, що він не хоче
ЖЕСТ: Візьми його руки в свої долоні так, щоб вони опинилися знизу. Потім з’єднай їх у «молитовному» положенні.

В чому справа?
Складені таким чином руки — просячий жест, який на переговорах часто використовують бізнесмени і політики. А додаючи тілесний контакт і той факт, що твої долоні знаходяться зверху, ти ніби говориш його підсвідомості: «У цій ситуації доміную я!» В результаті твої слова, підкріплені невербальними способами контролю, стануть ще більш переконливими.

5. КОЛИ ви відпочиваєте

ЖЕСТ: Ніжно, злегка торкаючись, проведи долонею по його шиї уздовж лінії росту волосся. Потереби волосся, а потім, спустившись на пару сантиметрів, помасажуй шию і знову повернися до волосся.

В чому справа?
Перебираючи пальцями його волосся, ти даруєш йому почуття турботи і комфорту. Це універсальний жест: його використовують і птиці, які чистять один одному пір’я, і тварини, які ніжно покусують один одного, і люди, які прагнуть продемонструвати свою взаємну прихильність. А легкий масаж шиї, м’язи якої часто бувають напружені після робочого дня, змусить його відчути себе більш розслабленим і спокійним поруч з тобою. Відмінний спосіб боротьби з виробничим стресом!

6. ЯКЩО ти хочеш зробити йому комплімент
ЖЕСТ: Хочеш розповісти йому про те, який він чудовий, неповторний, мужній, сексуальний і коханий? Не потрібно стільки слів, просто шльопни його по сідницям.

В чому справа?
Для чоловіків хлопок по м’якому місцю — невербальний спосіб показати, що він «супер». Цим жестом ти виразиш своє захоплення і підтримку. Зверни увагу на чоловічі командні види спорту: ти побачиш, що в разі перемоги, вдалого кидка або забитого гола гравці, анітрохи не соромлячись, ляскають один одного по заду або трохи вище, висловлюючи таким чином своє захоплення один одним. Беремо цю ідею на озброєння!

7. ЯКЩО ти хочеш побешкетувати
ЖЕСТ: На сьогоднішній вечір у тебе більш цікаві плани, ніж перегляд телевізора? Проведи рукою по внутрішній стороні його стегна, максимально близько до геніталій, але не торкаючись їх.

В чому справа?
Верхня внутрішня частина стегна надзвичайно чутлива — саме тут знаходяться нервові закінчення, які з’єднуються з геніталіями. А шкіра в цьому місці дуже ніжна, так як м’язів там досить мало. Цей рух запалить його миттєво, і цікаве (і гарантовано пристрасне) продовження вечора тобі забезпечене.

8. КОЛИ ти хочеш сказати: «Я тебе люблю»

ЖЕСТ: Проведи рукою по його щоці. Ти багато разів бачила цей жест в романтичних фільмах. Зазвичай, він передує поцілунку.

В чому справа?
Лице чоловіка (особливо тільки що виголене) дуже чутливе – адже біля кожного волосяного фолікула знаходяться тактильні сенсори. Крім того, торкаючись до обличчя, ти підкреслюєш емоційний зв’язок з людиною.

І його розумій
За допомогою дотиків ти можеш не тільки щось сказати, але і зрозуміти, що відчуває твій чоловік. Все залежить від того, як він реагує на твої жести.

Наприклад, якщо ти відчуваєш, як тремтять м’язи коліна, коли ти вибачаєшся, – він надто збуджений і несприйнятливий в даний момент. Зроби паузу, щоб дати йому охолонути. Стеж за положенням його тіла – як тільки він злегка розгорнеться до тебе, дій: тепер він тебе «чує». Погладь його за інше коліно і підсиль своє красномовство.

Іноді зовсім не обов’язково чекати розвороту всього тіла – зверни увагу на його ступні: якщо шкарпетки розгорнуті до тебе, він уже готовий йти на компроміс і далеко не такий злий, як намагається це показати.

Якщо ж він ніяк не реагує, варто трохи почекати: зараз він повністю «в собі», дай йому час, щоб відкритися.

Просто будь уважна! Пильно спостерігаючи за його реакцією на твої рухи, ти дуже швидко навчишся розуміти мову тіла і більше вже ніколи не станеш мріяти про екстрасенсорну здатность читати думки. Адже все набагато простіше! 🙂
Категорія : Україна


Залишити Коментар