5 речей, які повинна робити кожна жінка після сеkсу

серпня 07 / 2021

Якщо ви не приймаєте певні запобіжні заходи після незахищеного сеkсу, у вас можуть виникнути інфекції сечовивідних шляхів (UTI). Піхва є ідеальним середовищем для бактерій, оскільки вона волога і тепла. Зробіть ці легкі і приємні ритуали, які залишать вас щасливими і здоровими.



1. Дезінфекція милом і водою. Ви повинні спочатку піти в туалет. Медики рекомендують використовувати не ароматичне мило, (найкраще для інтимної гігєни, або взагалі тільки воду) і акуратно промити цю зону.

2. Тепла ванна з ефірною олією допоможе не тільки заспокоїти вас, але також зменшить ризик появи хворих інфекцій. Тепла вода запобігає сухості піхви, зволожуючи її і запобігаючи від будь-яких подразнень.

3. Сеkс поглинає всю вашу фізичну енергію. Екстремальна фізична активність може викликати зневоднення у всьому тілі. Це означає, що ви втратили запаси води, які потрібно в терміновому порядку поновити. Це також допоможе вам вивести шкідливі бактерії з вашого організму.

4. Те, що ви їсте після сеkсу, дуже важливо. Ваш найкращий варіант – ферментовані продукти, такі як, наприклад, йогурт, соєві боби, молочні продукти, кукурудзяні пластівці, крупи, хліб, квасоля, горох та інші ферментовані продукти мають ті ж корисні бактерії, які потребує жіноча репрудуктивна система. Включіть в звичку перекушувати цими продуктами після статевого акту, це допоможе поповнити корисні бактерії організму.

5. Уникайте нейлонової білизни, яка може сприяти зростанню бактерій. Ви можете одягати білизну з бавовни, яка не буде вас облягати, і ви будете почувати себе в ній вільно.
Категорія : Україна


Залишити Коментар