Злодій під приводом вакцинації приспав і пограбував пенсіонерів, а потім підпалив їх будинок

травня 06 / 2021


Коли жінка прийшла до тями від снодійного завчасно, він почав бити її і вимагати гроші, а йдучи, підпалив веранду, маючи намір позбутися свідків.
У селі Озаричі Сумської області в будинок до пенсіонерів прийшов чоловік, який представився лікарем і під приводом вакцинації від коронавірусу ввів їм снодійне. Після цього зловмисник обікрав пенсіонерів. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

У поліцію звернулася 79-річна жінка, яка розповіла, що вдень в її будинок прийшов невідомий чоловік, який назвався фельдшером і запропонував їй і її 85-річному чоловікові вакцинуватися від коронавірусної хвороби, мотивуючи це тим, що пенсіонери перебувають у зоні ризику. Господарі будинку погодилися на цю “послугу”. Після цього “фельдшер” зробив літнім людям ін’єкції снодійним для тварин, почекав поки вони заснуть і почав ритися в їхніх особистих речах, щоб знайти гроші і цінні речі.

Незабаром після ін’єкції прокинулася жінка. Зловмисник, побачивши це, почав її бити і вимагати гроші. Не отримавши їх, зловмисник вкрав мобільний телефон і банківську карту. Під час втечі він підпалив веранду, щоб приховати свій злочин і позбутися свідків.

“У ході проведення розшукових заходів нашим співробітникам знадобилося менше години, щоб встановити особу і розшукати зловмисника. Ним виявився раніше судимий 54-річний житель Конотопщини. Як було встановлено, чоловік готувався до злочину заздалегідь. При ньому були знайдені записи з даними потерпілих, пляшечки зі снодійним і шприци”, – заявили в поліції.

На цей момент зловмисник затриманий. За фактом події слідчі порушили справу за статтею про розбій. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Зараз тривають слідчі дії.
Категорія : Україна


Залишити Коментар