На що звертати увагу, вибираючи м’які іграшки

квітня 13 / 2021

М’які іграшки люблять усі діти. Симпатичний ведмедик є у кожного малюка, і часто ці прості забавки стають першими друзями дівчаток і хлопчиків.

Купуйте лише якісні вироби

На жаль, нерідко дитина швидко втрачає інтерес до м’якої іграшки. В результаті такий виріб невдовзі перетворюється на пилозбірник, який нерідко ще й займає чимало місця у кімнаті.

Аби подарувати малюкові іграшку, що припаде йому до душі і якою він довго бавитиметься, слід вибирати подарунок за всіма правилами. Перший і, мабуть, найголовніший критерій — це якість виробу. Радимо купувати іграшки лише у спеціалізованих торгових точках та респектабельних мережевих магазинах.

Першокласна продукція за розумною ціною

Величезний асортимент якісної продукції за розумною ціною знайдете в «АШАН». Вибрати м’які іграшки можна в інтернет-магазині auchan.ua, перейшовши за посилання https://auchan.ua/mjagkie-igrushki/.

Оскільки ритейлер співпрацює з «Новою поштою», покупка у найстисліші терміни прибуде за вказаною адресою або до зручного вам відділення, поштомату. Якщо вага замовлення від 1000 грн не перевищує 30 кг, то його доставка буде безплатною. Не забувайте також, що придбати товари непродовольчої групи в інтернет-магазині auchan.ua можуть жителі будь-якого населеного пункту України.

Забавка має бути безпечною і відповідати віку дитини

Перш ніж придбати м’яку іграшку, зверніть увагу на декілька важливих моментів:

Виріб має відповідати віку дитини. Якщо іграшка стане власністю малюка до трьох років або взагалі немовляти, обов’язково врахуйте це, купуючи подарунок. Для дітлахів вказаного віку виробляють спеціальні, прості та безпечні, забавки. Тож перш ніж купити іграшку, обов’язково ознайомтеся з маркуванням на етикетці.
У будь-якої одиниці товару для дітей має бути сертифікат якості. Документ повинен підтверджувати безпеку виробу, його відповідність міжнародним стандартам. Також потрібно вивчити ярличок на іграшці, де вказані виробник, матеріал, з якого виготовлено виріб, як за ним доглядати, чи можна забавку чистити та прати.
Перевірте, чи не висмикується з іграшки ворс. Якщо він неякісний, звісно, купувати такий виріб не варто. Також зверніть увагу на наповнювач. Він має рівномірно розподілятися всередині іграшки.
Шви виробу повинні бути дуже міцними й не розходитися.
Запах виробу. Вельми важливий показник якості. У м’якої іграшки категорично не може бути жодних неприємних хімічних запахів! Окрім того, тканина, з якої пошито виріб, не повинна линяти та залишати слідів на руках. Перевірити якість використаних фарбників просто — потріть іграшку рукою. Якщо на долоні залишаться кольорові сліди, в жодному разі не купуйте таку забавку.
Окрема важлива тема — яку саме іграшку вибрати. Радимо звернути увагу на ведмедика Тедді — класичний варіант, який сподобається і дівчаткам, і хлопчикам. Загалом в асортименті інтернет-магазину auchan.ua ви знайдете найрізноманітніших звірят, персонажів популярних мультиків, ляльок тощо, тож вибрати стовідсотково буде з чого.
Категорія : Україна


Залишити Коментар