Школярка "замінувала" навчальний заклад, побившись об заклад із подругою

березня 21 / 2021
Школярка "замінувала" навчальний заклад, побившись об заклад із подругою
Розслідуючи повідомлення про “замінування” школи в Чернігові, поліція встановила, що його зробила дівчинка з Київщини, яка побилася об заклад із подругою.
Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу поліції Чернігівської області.

“Одразу після отримання виклику про мінування навчального закладу, на місце події негайно виїхали екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група, фахівці поліцейського вибухотехнічного підрозділу, кінолог зі службовим собакою”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вибухотехніки та кінолог ретельно обстежили будівлю та прилеглу територію. Жодних вибухонебезпечних предметів не було виявлено.

Упродовж кількох годин співробітники Чернігівського районного управління поліції встановили, хто саме телефонував на лінію 102 з неправдивим повідомленням про замінування школи №13.

Кримінальна поліція встановила, що до неправдивого повідомлення про мінування школи причетна малолітня мешканка міста Бориспіль Київської області.

У поліції розповіли, що дівчинка в скоєному зізналась. Школярка пояснила, що напередодні побилася об заклад з подругою. За умовами парі, та, хто програє, мусила зателефонувати до поліції з фейковим повідомленням.
Категорія : Україна


Залишити Коментар