Чому не можна одружитися в 2021 рік вдови згідно народних прикмет і забобон

грудня 18 / 2020
Чому не можна одружитися в 2021 рік вдови згідно народних прикмет і забобон
Закоханим важливо знати чому не можна одружитися у 2021 рік вдови і які можуть бути наслідки, щоб не помилитися з вибором дати дня одруження. Ніякого наукового підтвердження у забобони немає, але ті, хто не бажає ризикувати сімейним щастям, намагаються слідувати застереженням подібним до цього, інформує Ukr.Media.
Які можуть бути наслідки, якщо одружитися в рік вдови
Згідно з народними повір'ями, ті, хто укладе шлюб в невідповідний для цього рік, не зможуть побудувати міцні і довговічні відносини з партнером: союз швидко розпадеться або не буде приносити радості.
Якщо вірити статистиці розлучень, то на високосний рік їх припадає не більше, ніж на будь-який інший. Але бажання знайти щастя в особистому житті робить людей забобонними.
Багато хто готовий слідувати всім відомим прикметами, тільки б не накликати на себе біду.
Про те, що узаконити відносини у високосний рік — це погана прикмета знає багато хто. Але відразу після високосного йдуть куди більш небезпечні періоди: рік вдови.
Саме таким виявиться прийдешній, 2021 рік. Небезпека його в тому, що він загрожує швидкою смертю нареченого.
Резонно перенести весілля на наступний, 2022 рік і тим самим захистити себе від зайвих хвилювань і сумнівів.
Ритуали, які допоможуть захиститися від впливу року вдови
Сліпо вірити народним прикметам не варто, але якщо хочеться зіграти весілля саме в 2021 році і хоч якось захиститися від його негативного впливу, то в цьому допоможуть спеціальні ритуали.
Один з найпопулярніших — це викуп нареченої. Він полягає в наступному: наречений підносить батькам нареченої символічні дари, немов викуповуючи в них дочку.
Мета обряду — задобрити духів-хранителів роду. Якщо цього не зробити, то вони можуть образитися на дівчину, яка несподівано пішла з дому в іншу сім'ю.
Фата нареченої є сумним символом і нагадує похоронний саван. На ділі це означає, що дівчина «вмирає» для однієї і «народжується» в іншій родині. Тому фата неодмінно повинна бути надіта на наречену.
З давнини до наших днів дійшов ще один звичай — наявність свідків на весіллі. Ці люди повинні захищати наречених від будь-яких можливих загроз.
Точно також варто знати, що не можна напередодні весілля влаштовувати гучне гуляння в будинку нареченої: це злякає її сімейне благополуччя.
Кращим оберегом для молодої сім'ї стане весільна скатертина: її потрібно випрати і зберігати все життя.
Якщо це високосний або рік вдови, а закоханим не терпиться поєднатися узами Гіменея, то не варто організовувати пишних бенкетів: тихої цивільної церемонії або вінчання, на яких будуть присутні тільки найближчі люди буде достатньо.
Максимум, що можна зробити — невелику вечірку на 30-40 осіб.
Категорія : Україна


Залишити Коментар