«Мур-мур, целовать тебя хочу»: нардеп від «СН» Олег Семінський попався на спілкуванні з коханкою (ФОТО, ВІДЕО)

листопада 28 / 2020
Журналісти зняли на відео народного депутата України від партії «Слуга народу» Олега Семінського за листуванням з коханкою. Це відбувалося під час засідання Верховної Ради.

Як передає RegioNews, відео передав виданню «TK Media» журналіст Олексій Липовецький.

Як наголошується в публікації, дівчину, з якою спілкувався нардеп звуть Катерина Демченко, хоча в телефоні депутата вона підписана як «Черк Нат Сівер».

Наголошується, що Катерина Демченко у своєму акаунті в Facebook вказала, що працює в «Тойота Центр Чернігів Сівер-Авто». Компанія з такою ж назвою вказана в декларації нардепа Семінського — «Автомобільна компанія Сівер-Авто» належить його дружині Бушай Тетяні. Також Демченко є у списку помічників нардепа Семінського.



«Мур мур, цілувати тебе хочу, як минулого разу», — пише Семінський. «Мммм, закрила очі, згадуючи. Хочу тебе», — нардеп отримує відповідь від дівчини.



Потім цей же контакт телефонує нардепу в WhatsApp. Він скидає і передзвонює. Висвічується номер. За цим номером в Telegram знаходить контакт Катерини Демченко — фото у неї в Facebook, в Telegram і в телефоні нардепа під ім’ям «Черк Нат Сівер» збігаються.

Серед іншого абоненти називають один одного «котиками», обговорюють «вчорашнє», а також обмінюються любовними смайлами і компліментами.


Свою переписку народний депутат Семінський прикривав зверненням іншого народного депутата Скороход в «Енергоатом», що привернуло увагу журналіста.
Категорія : Україна


Залишити Коментар