Медичний гороскоп на 18 листопада: які знаки стають особливо вразливими до вірусів

листопада 18 / 2020
Медичний гороскоп на 18 листопада: які знаки стають особливо вразливими до вірусів
18 листопада зранку багато хто стане заручником втоми і головного болю. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

«Цього дня варто залишатися тверезим, — каже астролог. – Налягайте на вітаміни. Включіть до раціону горіхи, насіння, фрукти і зелень. Це зміцнить організм. Овни, Близнюки, Стрільці і Риби стають особливо вразливими до вірусів. Уникайте натовпу. Краще відмовитися від запрошення у гості чи на побачення».

Овен

Тривале хвилювання може спровокувати серцевий напад. Не переймайтеся через дрібні негаразди. Підтримуйте оптимістичний настрій.

Телець

Саме час зайнятися корекцією фігури. Поєднайте фізичні вправи з корегуючими кремами й масажем. Від тістечок бажано відмовитися.

Близнюки

Уповільнюється виведення шлаків з організму. Виникатимуть симптоми отруєння. Будьте обережні з фармпрепаратами.

Рак

Загострюються захворювання судин. Не розпочинайте нового курсу ін’єкцій. Хворим на тромбофлебіт слід подбати про себе. Попийте препарати для розрідження крові.

Лев

Бережіть шкіру рук від контакту із засобами побутової хімії. Можлива поява плям і дрібних виразок на руках. Гірше почуватимуться астматики.

Діви

Рухайтеся обережно. Остерігайтеся вивиху суглобів. Добрий час для візиту до мануального терапевта.

Терези

Поверніть звичний для себе режим сну та відпочинку. Ви працюєте на грані фізичних можливостей. Робочий графік необхідно змінити.

Скорпіон

Погіршиться гострота зору. Під час тривалого навантаження виникне відчуття піску в очах. Покладіть увечері компрес на повіки.

Стрілець

Не час планувати похід до стоматолога. Він буде невдалий. Займіться профілактикою захворювань ясен.

Козеріг

Остерігайтеся кишкових інфекцій. Добре обробляйте продукти перед приготуванням страв. Варіть яйця круто. Не пийте сирої води.

Водолій

Закладений ніс заважатиме працювати. Виникатиме головний біль. Поставтеся серйозно до лікування нежитю.

Риби

Прислухайтеся до роботи серця. Дозуйте фізичні навантаження. Виникатиме аритмія. Непокоїть задишка.
Категорія : Україна


Залишити Коментар