10 модних акцентів осінньо-зимової колекції взуття Favorite Shoes

жовтня 30 / 2020

Синоптики пророкують теплу зиму, а в Карпатах підступно випав перший сніг. Звикаємо до примх погоди і готуємо взуття для бабиного літа, морозів, відлиги, ожеледі, роботи, зимових курортів і корпоративних свят. На що звернути увагу під час вибору обновок?

Нюдовий колір

Фешн-гуру рекомендують для осені та зими 2020-2021 року пудрові луки з голови до ніг. На ноги вибираємо стильні кросівки на високій амортизуючій підошві, ботильйони із замші та нубуку на підборах.

Бордо

Ще один фаворит сезону, що ідеально поєднується з чорними, сірими, синіми нарядами. Складний пурпурно-червоний колір використаний у колекціях Le`BERDES, Sasha Fabiani, Basconi, Djovannia.

Шнурівка

Must have цього сезона. На піку популярності високі балморали зі шнурівкою, оригінальні переплетення, великі люверси, широкі шнурки-банти. Для чорних черевиків стилісти пропонують підібрати кілька пар жовтих, червоних, синіх, рожевих шнурків — виглядатиме цікаво.

Високі челсі


Класичні черевики без застібки із широкою еластичною гумкою з боків досягають щиколотки. У цьому сезоні дизайнери Ilvi, Le`BERDES, Jeannot пропонують челсі висотою до середини гомілки з чорними і бордовими вставками.



Блискавка по центру переду черевика
Нетиповий спосіб застібки знову в тренді. Зверніть увагу на замшево-шкіряні ботильйони від Djovannia і лакові черевики на широкому каблуці від Le`BERDES, що представлені на сайті https://favoriteshoes.com.ua/ru/

Хутро

Пухнасте, мімімішне і абсолютно декоративне — на рожевих челсі від Maria Moro, затишних зимових лоферах від Le`BERDES, венеціанських туфлях від Stoalos, мокасинах від Sasha Fabiani.





Металевий декор


Невеликі заклепки і великі рельєфні прикраси, декоративні застібки блискавок, обробка металом каблука та підошви перетворюють прості моделі в оригінальне взуття для роботи й відпочинку.

Замша

Посушлива погода дозволяє довше покрасуватися у витончених замшевих ботильонах, високих чобітках на шпильці від Basconi, черевиках із косою блискавкою від Broccoli, бежевих чобітках із широким вирізом ззаду від Deenoor.

Балон

Надійна блискуча тканина з водовідштовхувальним ефектом невагома і надійно зберігає тепло. Балон у поєднанні з замшею використаний у стильних черевиках Cantarini, зі шкірою — в чобітках Medea.

Висока платформа

Але не екстремально висока, помірна, мінімізує висоту каблука від 6-8 см. Висока платформа використана в кросівках, ботильонах на танкетці, ботфортах, черевиках на шнурівці.
Категорія : Україна


Залишити Коментар