Як розібратися в системах брекетів?

жовтня 13 / 2020

Криві зуби заважають нормальному спілкуванню, викликають зубовний скрегіт і депресію? Пора до лікаря. За 12-15 місяців ефективна брекет-система від Окфорд Медікал виправить дефекти зовнішності. Далі - широкі усмішки, щасливе сімейне життя і карколомна кар'єра впевненого в своїй привабливості людини. Залишилося зрозуміти — яку систему брекетів вибрати.

Коли допоможуть брекети?

Якщо частина зубів втрачена або є дефіцит кісткової тканини, брекети можуть не допомогти. Установка брекет-систем вважається лікувальною процедурою, вона усуває дефекти прикусу, відновлює нормальний процес пережовування їжі і дикцію.
Брекети рекомендовані у випадках:
-зуби скручені або розташовані неправильно;
-вроджений неправильний прикус;
-щелепа розвинена диспропорційно;
-щільність зубів порушена після видалення або травми.

При носінні брекетів відбувається їх повільна міграція. Частина кісткової тканини руйнується, частина - наростає. Цей процес відбувається в будь-якому віці, що дозволяє виправляти неправильний прикус і дістопію людям, давно покинули шкільні парти.

Спосіб установки

Класичні вестибулярні брекет-системи встановлюються на передню частину зубів. Після фіксації вони не заважають дикції, прості в догляді. Сама система коштує недорого. Головний мінус — вестибулярна система видна оточуючим.
Лінгвальна система складніше і дорожче. Конструкція закріплена на задній стінці зубів і залишається невидимою протягом усього курсу лікування. Специфічне розташування брекетів здатне порушити дикцію і викликає певний дискомфорт.

Спосіб фіксації



Матеріал

Металеві виготовлені з медичного сплаву, надійні і стійкі до значних навантажень. Метал добре видно оточуючим.
Керамічні підбираються в тон зубів пацієнта і майже не видно. Коштують дорожче, не розраховані на серйозні навантаження і можуть потемніти від вина і кави.
Сапфірові абсолютно прозорі, дають гарний відблиск при сильному освітленні. Міцні та надійні, виглядають бездоганно і не заподіюють дискомфорт.



Зуби рухаються повільно, час від часу лікар проводить корекцію системи. Дуга з лігатурою закріплюється жорстко, для зміни положення потрібні неабиякі зусилля. Саморегулююча система не блокує дугу і забезпечує швидкий процес корекції прикусу.
Категорія : Україна


Залишити Коментар