Мрія дає тріщини: депутати Євросоюзу у відкритому листі розкритикували Зеленського за відсутність реформ

жовтня 06 / 2020
Влада України не виконує передвиборчих обіцянок та не покращує життя громадян. Впливові депутати Європейського парламенту обурені діями президента Володимира Зеленського та його команди.

Реальні загрози для безвізового режиму з Євросоюзом таки є. Про це стало відомо 5 жовтня із листа впливових депутатів Європейського парламенту до Давида Арахамії, лідера парламентської фракції “Слуга народу”.

У повідомленні йдеться про те, що вагомих змін щодо боротьби з корупційними злочинами та недоброчесними чиновниками в Україні не спостерігається. Президент передбачив “Україну своєї мрії”, де вчителі отримують реальну зарплату, а корумповані чиновники сидітимуть у в’язницях, але цього не сталося. Європейці закликали українських керівників змінити ситуацію та вплинути на політично-економічні процеси: “Через 17 місяців ми не можемо не помітити, що мрія дає тріщини”.

Автори листа звернулися з проханням щодо якнайшвидшої реалізації планів стосовно реформування країни. Українці не бачать зрушень та продовжують виїжджати на роботу за кордон, що також є свідченням невдалої політики влади.
Категорія : Україна


Залишити Коментар